Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.151: Ще каже ли истината Тюркян на Сомер за страховете си?

Добави коментар

Тюркян страхувайки се да остане сама, моли Сомер да остане при нея. Ще сподели ли Тюркян на Сомер какво ѝ се е случило? Мустафа се изправя срещу майка си и баща си и им заявява, че не може ѝ да си помислят, че може да бъдат заедно. Независимо от това, Севилай предлага на Йозер да започнат заедно всичко от начало. Ще се съгласи ли Йозер? Разберете още какво ще се случи в епизод 151 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 150 на „Три сестри“ Бясна Рючхан хваща Севилай за косите и я изхвърля на улицата. Какво ще направи Севилай? Тюркян е в смъртна опасност! Съседът, който я тормози от дълго време, я е напада в собствения ѝ дом. Ще ѝ се притече ли някой на помощ? Сомер не е на себе си от действията на баща си и му отправя тежки обвинения. Йозер е разтърсен от думите на сина си и напуска дома си безмълвен.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 151 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 3 юни по Diema Family от 20:00 часа.

Мустафа се изправя срещу майка си и баща си и им заявява, че не може ѝ да си помислят, че може да бъдат заедно. Независимо от това, Севилай предлага на Йозер да започнат заедно всичко от начало. Ще се съгласи ли Йозер?

Тюркян страхувайки се да остане сама, моли Сомер да остане при нея. Ще сподели ли Тюркян на Сомер за страха си?

Садък е тъжен, че Месут заминава при сестра си в Германия.

Всичко за „Три сестри“

Мустафа, който намери Йозер да плаче на гробище го води в къщата, където живее майка му.

Севилай излиза от една от стайте, а Мустафа ѝ казва, че баща му ще остане за малко. Севилай пита Йозер, дали смята да се върне в имението. Йозер казва, че е щял да отиде в извънградската им къща, но Мустафа не го пуснал. Мустафа пояснява, че баща му не изглежда добре, затова не трябва да остава сам и го довел тук, но също така докато двамата са на едно място, иска да реши проблема между тях.

-За какъв проблем, говориш Мустафа? – пита Севилай.

-Не мислете повече да се събирате! Щастието не може да бъде изградено върху толкова много нещастие! Не може след този срам! - казва Мустафа.

-Йозер, ти също ли така мислиш? – пита Севилай.

Йозер е съгласен със сина си.

-Бракът на баща ти отдавна се е разпадна! Няма нужда да правиш от това причина! Ти така говориш, заради Дерия, за да не се сблъскваме със семейството ѝ! – казва Севилай.

-Дерия, Дерия… ти постоянно говориш за нея! Какво искаш от Дерия? – пита Мустафа. -Това не е твой проблем, а мой! Това по никакъв начин не е свързано с Дерия! Аз отидох в къщата на татко с добри намерения, а ти започна там война! Ти не искаше да бъдеш там с мен…

-Мустафа, майка ти дойде, за да бъде с теб, тя нямаше други намерения! – казва Йозер.

-Мама, не се интересува от мен, татко! Тя се интересува от теб! Тя дойде там и всичко обърка, защото иска да си отмъсти на г-жа Рючхан!

Йозер моли сина си да приключат темата и да не притиска майка си. Мустафа моли майка си, да престане да се излага и да наранява хората! И ядосан напуска къщата.

Йозер казва на Севилай, че не може така да продължават и да разкажат на Мустафа за болестта ѝ. Севилай е против да кажат на сина им.

В същото време Сомер отива да вземе Тюркян, която е в дома на родителите си. Излизайки Тюркян вижда баща си, който е тъжен, че Месут заминава при сестра си в Германия. Садък се притеснява как ще изпрати Месут сам в Германия като никой не познава там.

Сомер докарва Тюркян, а тя не му казва какво ѝ се е случило сутринта, защото се страхува, че Сомер ще си навлече неприятности.

-Мама, казва, че куфарът е готов, ще го взема и ще тръгвам!

-Остани за малко!

-Не знам, а може ли? Ти получили призовка от съда?

-Не!

-И аз не съм получил, но утре ще попитам адвоката.

-Е?!

-Какво?!

-Ще си ходиш ли или ще останеш? – пита Тюркян.

-Имаш ли вкъщи лук? – пита Сомер като съблича сакото си и го подава на Тюркян и влиза в кухнята. Тюркян прегръща сакото на Сомер и вдъхва аромата му. В този момент Сомер се появява от кухнята и ѝ казва да идва, за да приготвят нещо за ядене, че умира то глад.

Сомер вижда че стъклото на вратата на кухнята го няма и пита, какво е станало. Тюркян му обяснява, че е станало течение и стъклото се е счупило.

Сомер и Тюркян вечерят, а Сомер забелязва раната на шията на Тюркян. Тя го лъже, че се е одрала с пръстена без да иска. Сомер я целува по одраното място, а тя започва да плаче.

Сомер пита, дали заради майка си се отнася така хладно с него, но дори и да се разведат, тя винаги ще остане неговата Тюркян.

-Дефне! – казва Тюркян.

-Какво? – пита Сомер.

-Аз си мислих, че ако е момиче ще го кръстя Дефне!

-Аз мисля, че на момичета повече им отива двойно име. Например Рючхан-Дефне – казва просълзен Сомер.

-Не може! – отвръща Дефне и двамата се смея.

-Тогава Дефне-Несрин – предлага отново Сомер.

-Не може! Само Дефне е много хубаво име!

-Ами ако бъде момче?

-Аз си мисля, че ще го кръстя в чест на баща му, Сомер! Аз вече си имам един син, та ще станат двама!

Сомер се смее и пита Тюркян в колко утра са на преглед при лекаря. Тя му отговаря, че в два.

В този момент Мустафа се обажда на Тюркян, за да я пита, как е и я моли да не остава сама. Тя го уверява, че е добре и Сомер е с нея.

Сомер пита Тюркян, кой се е обадил, а тя го лъже, че е Дьонюш.

Сомер остава да спи при Тюркян. Тя му постила на пода. Сомер заспива, но след преживяното през деня Тюркян не може да заспи. Тя буди Сомер и го моли да дойде и да легне при нея. Сомер не чака покана и веднага ляга и прегръща жена си. Той я пита, дали е сънувала кошмар, а Тюркян му отговаря, че е сънувала, че един мъж се е опитвал да ѝ навреди и тя много се е уплашила.

-Кой може да се осмели на това? Той май не знае за мен!

-Това е просто кошмар!

-Не ме интересува, ще проникна в сънищата и с всички ще се разбера! Никой не може да се доближава до теб, дори в кошмарите!

Действието се пренася в къщата на Севилай.

Севилай казва на Йозер, че съжалява, но сега е тук и това много означава за нея, да види, че той я подкрепя. На Севилай това много ѝ е липсвало, и независимо от всичко, което се е случило тя е спокойна.

-Севилай, аз не съм спокоен! Мустафа също! - казва Йозер. -Той е прав, ние не можем да построим бъдещето си върху руйните на миналото! Да, сега съм с теб, защото имаш сериозни проблеми и ние ще направи каквото е необходимо, без да казваме на Мустафа, но това е всичко!

-Мустафа за друго е ядосан, той е между два огъня! Сомер му е брат, а Рючхан майка на брат му, и всичко, което стана го изплаши и обърка! Мустафа не знае къде се намира! Какво да прави? Йозер, наистина, – Севилай слага ръката си на коляното на Йозер, а той е изненадан от този жест – Ние можем да започнем отначало!

Йозер дърпа крака си и пита:

-Севилай, защо не искаш да ме разбереш?

-Разбирам те, знам, че това е много трудно! Виж, до къде стигнахме! Всички разбраха! Всичко се разкри! Бракът ти приключи! Вече няма пречка! Аз те чаках 20 години, Йозер! Ще почакам и до официалния ти развод!

-Севилай, моля те! Много те моля, да не обсъждаме това!

-Добре, събери мислите си! Ти си прав, имахме много труден ден!

Йозер казва на Севилай, че е говорил със свой приятел професор, който в момента е в чужбина на конференция, но като се върне веднага ще я прегледа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.175: Условието на Рючхан! Проклятието на Мине!

„Три сестри“, еп.174: Предложението на Картал към Тюркян и Сомер...

„Три сестри“, еп.172,173: „Аз съм съгласен да ме мразиш! Не ми прощавай!“