Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 10, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сомер иска да се разведе с Тюркян. Разберете още какво ще се случи в епизод 10 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 9 на „Три сестри“ Рючхан отива на пазар с Тюркян, където Тюркян вижда Сомер и Мине. Двамата се преструват пред Тюркян, че са се срещнали случайно. Ще се досети ли Тюркян, че между тях има нещо?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 10 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 17 ноември 2023 по Diema Family от 20:00 часа.

Садък виждайки дъщеря си разбира, че Тюркян не е щастлива....

Мине забранява на Сомер да отиде на партито на сестрата на Тюркян, но въпреки това Сомер решава да придружи съпругата си. Разбирайки това Мине бясна му пише съобщение, че детето им няма да се роди, защото не иска да има баща като него.

Притеснен Сомер казва на Тюркян, че трябва да се разведат.

Тюркян изпраща родителите си и сестрите си, които беше поканила на вечеря в имението.

Въпреки че Тюркян се усмихва, Садък вижда тъгата в очите на дъщеря си. Дъщеря му го уверява, че нищо лошо не ѝ е направено, а и г-жа Рючхан се грижи много за нея, а тъгата в очите ѝ се дължи само на раздялата със семейството ѝ.

Садък ѝ напомня, че тя не трябва да забравя, че има дом, в който винаги може да се върне. Той поставя резервния ключ за къщата им в ръката на Тюркян.

Действието прескача в следващия ден. На сутринта Сомер пристига в имението, за да се преоблече. Тюркян се възмущава, че не е дошъл на вечеря, за да се запознае със семейството ѝ, а е можел да дойде да я подкрепи, толкова ли много неща иска тя от него.

Скоро Тюркян получава телефонно обаждане от майка си с напомняне, че днес е рожденият ден на Дьонюш. Несрин кани нея и Сомер на парти, за да отпразнуват празника.

В същото време Мине пристига в пощата, тъй като важната пратка, която чака, все още не е стигнала до нея. Садък я кани в офиса си. Сомер също се появява в пощата и се извинява на тъста си, че не е могъл да присъства на семейната вечеря вчера. Той представя малко по-различно извинение от това на родителите си, което не убягва от вниманието на Садък.

Бащата на Тюркян, в присъствието на Мина, го кани на рождения ден на Дьонюш, който е тази вечер. Сомер потвърждава, че ще дойде, като се усмихва насила.

Мине забранява на Сомер да отиде на партито на сестрата на Тюркян.

Сердар подарява на Дьонюш колие с криле за рождения му ден. Момичето подскача от щастие.
Сердар подарява на Дьонюш колие с криле за рождения му ден. Момичето подскача от щастие.
© Три сестри

Рючхан се обажда на сина си и му казва да отиде с жена си на партито. Сомер в крайна сметка решава да придружи съпругата си на партито. В същото време Мине упорито се опитва да се свърже с него, но без резултат. Накрая тя му изпраща SMS:

„Ти каза, че няма да отидеш там. Обеща ми! Но ти се подчиняваш на майка си, ти си същия като на баща си. Ти не си по-различен. Ето защо това дете няма да се роди. То няма да има баща като теб. Аз ще приключа тази история. Забавлявай се!“

Ужасен Сомер веднага се обажда на Мине, но този път тя е тази, която не отговаря.

Притеснен Сомер казва на Тюркян, че трябва да се разведат.

-Беше права, когато каза в болницата, че искаш развод! Това е така, защото този брак те наранява повече, отколкото мен. Той трябва да приключи, сега разбирам това. Това е най-доброто и за двама ни! – казва Сомер.

Тюркян е шокиран от тези думи. Сомер моли до самия развод майка му да не знае нищо.

След това Сомер веднага тръгва да си ходи. На входната вратата го спира Садък. Той е възмутен и гневен от постоянното бягство на зет си и му казва, че добрият съпруг винаги се грижи както за семейството, така и за жена си. Той никога няма да обърне гръб и да си тръгне, а по начина, по който Сомер се държи, той кара Тюркян да върви с наведена глава.

  • Как ще разтълкува Тюркян гнева на баща си към Сомер и какво ще признае на майка си?
  • Ще се зарадва ли Мине, че Сомер ще се разведе с Тюркян?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Да, ще стана баща!“: „Три сестри“, еп. 21- какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 20, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 19, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 18, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 17, (Diema Family) - какво ще се случи...