Сериали Криминални

Кандис Реноар | Candice Renoir - сезон 3

Добави коментар

В трети сезон, току-що завърнала се от Сингапур, за да започне работа в пристанищния град в южната част на Франция, тя се чувства леко "ръждясала".

В продължение на 10 години кариерата на Кандис Реноар беше в режим на готовност. В трети сезон, току-що завърнала се от Сингапур, за да започне работа в пристанищния град в южната част на Франция, тя се чувства леко "ръждясала".

 

Въпреки откритото неподчинение на екипа ѝ и циничната началничка, която допълнително ѝ усложнява живота, Кандис е твърдо решена да превърне така наречените си слабости в силни страни и да разреши най-сложните криминални случаи благодарение на здравия си разум, острата си интуиция и практичната си природа, като добавка към и без това безкрайно натоваренаото ѝ ежедневие.

 

Добави описание

 

Само Кандис може да хване убиец, защото познава химическия състав на препарат за почистване на прозорци или да определи часа на убийството по времето, необходимо да се приготви шиш кебап... Може и да изглежда лековерна и наивна, но това е само отвън. В действителност малко неща могат да се опрат на тази руса фурия!

 

Гледайте новият трети сезон на „Кандис Реноар“ от 14-ти март, всяка сряда от 22:50, само по AXN.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кандис Реноар

„Ултравиолет“ и „Кандис Реноар“ с премиерни сезони през февруари по AXN ​

Сесил Боа: „Имам същата развинтена фантазия като Кандис, но не бих могла да работя в полицията!“