ТВ анонси bTV

Трети сезон на „Експериментът” стартира премиерно по bTV Action

Добави коментар

От 31 юли зрителите на bTV Action ще гледат премиерната драматична мистерия „Експериментът”. Култовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 21:00 часа, с повторение от 00:00 часа.
От 31 юли зрителите на bTV Action ще гледат премиерната  драматична мистерия „Експериментът”. Култовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 21:00 часа, с повторение от 00:00 часа.

Експериментът

„Експериментът” се завръща с нов сезон на безкрайно изследване на невъзможното в дълбочинната мистериозна сага , която държи милиони зрители със затаен дъх пред екраните.

Всякакви странни и зловещи същества обитаваха предишния сезон, но сезон 3 ще влезе все по-дълбоко в „заешката дупка” като отново обедини тримата невероятни партньори – агентът на ФБР Оливия Дънъм, брилянтният, но психически нестабилен учен Уолтър Бишъп и неговия хитър син Питър в разследвания, който разширяват границите на разума и заплахи, на ръба между науката и научната фантастика.

Експериментът

Светът на невъзможното отново ще оживее в сюжета на вълнуващата драма „Експериментът” на 31 юли от 21:00 часа по bTV Action.

Експериментът

В ролите зрителите на bTV Action ще видят Джошуа Джаксън, Ланс Редик, Кърк Асеведо, Анна Торв, Марк Вали, Джон Нобъл, Джасика Никол, Блеър Браун, Катерина Таксиа, Кристофър Бритън и др. Изпълнителни продуценти на „Експериментът” са Дж. Дж. Ейбрамс, Алекс Къртзман и Роберто Орчи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Експериментът