Актуално В програмата

Треска за Оскари по Диема 2 - от 15 февруари до 7 март, всяка вечер от 21:00 ч.

Добави коментар

Филми, номинирани или носители на „Оскар”, ще бъдат излъчвани всяка вечер от 21:00 ч. по „Диема 2” от 15 февруари до 7 март.
Филми, номинирани или носители на „Оскар”, ще бъдат излъчвани всяка вечер от 21:00 ч. по „Диема 2”. Явор Фена е лицето на рекламните клипове, представящи някои от най-силните заглавия в кино маратона.

Диема 2Пристрастеният към филмите Явор Фена прави серия от скечове, имитиращи сцени от „Али” с Уил Смит, „Шоуто на Труман” с Джим Кери, „Вики, Кристина, Барселона” с Хавиер Бардем, Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус, „Влюбеният Шекспир” с Гуинет Полтроу, „Планината Броукбек” с Хийт Леджър и Джейк Дижленхал, „Дух” с Патрик Суейзи, Деми Мур и Упи Голдбълр, „Момиче за милиони” с Хилъри Суонк, „Империята на слънцето” с Джон Малкович и Миранда Ричардсън, „Авиаторът” с Леонардо ди Каприо и Кейт Бланшет. За всичките тези хитови продукции и още много други следете програмата на „Диема 2” в следващите три седмици.

Най-големите фенове на Явор Фена и на „Диема 2” могат да посетят специалната му страница в YouTube – http://www.youtube.com/thediema2. Желаещите да се сприятелят с лицето на тв канала могат да го направят във Фейсбук – профилът е Явор Фена. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Момиче за милиони , Влюбеният Шекспир , Вики, Кристина, Барселона

Летни сериали по bTV