Актуално В програмата

Травма заплашва Васко с напускане на Survivor Камбоджа

Добави коментар

Травма заплашва Васко с напускане на Survivor Камбоджа - четвъртък 25 септември от 21:30 часа по bTV

Четвъртък 25 септември от 21:30 часа в Survivor по bTV стар инцидент в Нага ще доведе в племенния лагер  д-р Костадин Ангелов – Изпълнителен директор на Александровска болница и лекарят на всички участници в българския формат досега.  Неприятна изненада очаква Васко – според резултатите от изследванията, които ще бъдат проведени, ще се реши дали ще се върне в играта или ще я напусне по медицински причини.

Междувременно, жените фенове се отдават на спа и разкрасителни процедури, докато обсъждат хода на играта. Дискусията преминава през травмата и евентуалното напускане на водолаза, кой ще бъде изгонен на следващия племенен съвет, взаимоотношенията на противниците.

Гаруда получават поща за предстоящото изпитание за личен имунитет. Тази игра е изключително важна за ветераните в Survivor, тъй като може да им гарантира спасението  на третия, пореден, племенен съвет. Ветераните отново ще опитат вкуса на тежките кхмерски тренировки – те ще трябва да впрегнат всичката си сила и издръжливост, за да се задържат над водата. Дали обаче победата ще бъде честно спечелена или звездите отново ще потъпчат правилата на великата игра?

На племенния съвет сладките спомени за впечатляващото пристигане и респекта в очите на „зайчетата” бързо преливат в носталгия и мъка за семейството, децата, приятелите, работата. Гаруда ще обсъдят силните страни на всеки, за да си припомнят приятелството преди да се разделят с поредния от своите.  А кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат четвъртък 25 септември от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor