Актуално В програмата

Траки, славяни и прабългари в "Игри на волята: България".

Добави коментар

Участниците в най-новото приключенско състезание ще бъдат разделени на три племена. Макар и само за ден, в изпитанията на шоуто се включиха и представители на медиите.

Не на отбори, а на племена ще бъдат разделени участниците в “Игри на волята: България”. Трите племена, формирали уникалната българска народност - траки, славяни и прабългари, ще бъдат представени със свои отличителни участници и в най-новото приключенско състезание.

 

Добави описание

 

Това стана ясно на терен вчера, след “битката” с медии. Български журналисти се сблъскаха с част от изпитанията на участниците. Те преминаха през Номинационна битка, срещнаха се с консултанти на предаването, посетиха локациите на снимки и имаха възможността да наблюдават Битка за оцеляване. Знамената на трите племена, които зрителите ще виждат във всеки епизод на телевизионното състезание, издадоха неговата племенна структура!

 

Добави описание

 

“Красивите славяни, силните прабългари и умните траки - така ги наричаме в предаването. Участниците минават през страхотни трансформации... Имаме такива, които след шоуто ще бъдат напълно различни, защото ще променят мисленето и възгледите си, което за нас е огромна победа. Освен това сме свидетели и на изпитания в редакторските екипи, защото редакторите ни са плътно с племената и живеят в същите условия като тях. Адски интересно е да наблюдаваме и тяхната амбиция отборите им да се справят добре, за да имат и те по–добър живот по време на снимките”, разкри Александър Недялков, продуцент в “Игри на волята: България”.

 

Добави описание

 

Въпреки тежкия си график, водещата Александра Сърчаджиева дълго разговаря с медиите. Актрисата сподели, че не е очаквала да види толкова силни и мотивирани жени, които не само че не отстъпват на мъжете, но и доста често ги превъзхождат.

 

“Никога няма да забравя първата ни Номинационна битка... След драматичния ѝ край, и двамата участница плачеха - единият от радост, другият - от мъка. Още тогава разбрах, че предаването е специално и че щом още на петия ден ни обземат такива емоции, няма как да не е интересно докрая!”, сподели още Алекс.


“Игри на волята: България” стартира на 6 септември в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Виктория напуска „Игри на волята: България“

Елия е първият отпаднал участник от трети сезон на „Игри на волята: България“

Неподозирани изненади и обрати в третия сезон на „Игри на волята: България“

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

Невиждани конструкции в „Игри на волята“ ще затруднят максимално участниците