Лица Други

Трафикантът идва в кината от 1 февруари

Добави коментар

Warner Bros. Pictures, Imperative Entertainment и BRON Creative представят новия игрален филм на Клинт Истууд, драмата „Трафикантът“.

 

Warner Bros. Pictures, Imperative Entertainment и BRON Creative представят новия игрален филм на Клинт Истууд, драмата „Трафикантът“. Освен че е режисьор, ветеранът застава отново пред камерата, заедно със звездите Брадли Купър, Лорънс Фишбърн, Майкъл Пеня, Даян Уист и Анди Гарсия.

 

 

Истууд е в ролята на Ърл Грей, над 80-годишен мъж, който е разорен, живее сам и му е забранено да продължи да се занимава със своя бизнес, но получава предложение за работа, която се състои в това просто да шофира. Изглежда достатъчно лесно, но Ърл всъщност не знае, че се превръща в куриер на нарко картел. Той се справя толкова добре, че товарът му постоянно нараства, и Ърл се сдобива с асистент. Но той не е единственият, който следи действията на Ърл. Старецът привлича вниманието и на агента за борба с наркотиците Колин Бейтс. И макар че финансовите му проблеми остават в миналото, предишните грешки на Ърл продължават да тежат на съвестта му. Не е сигурно дали той ще има достатъчно време да поправи тези грешки, преди органите на закона или членовете на картела да успеят да го елиминират.

 

Добави описание


„Трафикантът“ отбелязва първия път, в който носителят на „Оскар“ Истууд е от двете страни на камерата, след участието му във възхвалявания от критиците „Гран Торино“.

 

Купър, който изпълнява ролята на Бейтс, получи своите последни номинации за „Оскар“ като актьор и продуцент на „Американски снайперист“. Номинираният за „Оскар“ Фишбърн („Тина“) е в ролята на шефа на агенцията за борба с наркотиците; Пеня е в ролята на друг агент; носителката на „Оскар“ Уист („Куршуми над Бродуей“, „Хана и нейните сестри“) е в ролята на бившата съпруга на Ърл; номинираният за „Оскар“ Гарсия („Кръстникът 3“) е в ролята на боса на картела; Алисън Истууд е в ролята на дъщерята на Ърл; Таиса Фармига е в ролята на внучката на Ърл и Игнасио Серичио е в ролята на връзката на Ърл с картела.

 

Клинт Истууд е режисьор по сценарий на Ник Шенк, по мотиви от статията в списание New York Times “The Sinaloa Cartel’s 90-Year-Old Drug Mule” от Сам Долник. Истууд е също продуцент на филма чрез своята компания Malpaso, заедно с Тим Мур, Кристина Ривера и Джесика Майер, както и Дан Фридкин и Брадли Томас от Imperative Entertainment.  Изпълнителни продуценти на филма са Дейв Бърнард, Рубен Флейшър, Тод Хофман и Арън Л. Джилбърт. Джилиан Апфелбаум и Дейвид М. Бърнстийн са ко-продуценти.

 

Добави описание


Творческият екип на Истууд включва още оператора Ив Беланже и художника Кевин Ишиока, заедно с дизайнера на костюмите Дебора Хопър и отличения с „Оскар“ монтажист Джоел Кокс („Непростимо“ които са работили с Истууд по много проекти през годините. Музиката е дело на Артуро Сандовал.

 

Warner Bros. Pictures представя, съвместно с Imperative Entertainment, съвместно с  BRON Creative, продукция на Malpaso. “Трафикантът“ се разпространява от Warner Bros. Pictures.

 

 

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трафикантът