Актуално В програмата

Този уикенд в „Градски легенди” Илиана Раева ще сподели за проблемите на родната гимнастика

Добави коментар

Този уикенд от „Градски легенди” ще разберем, екипът на Слави Трифонов краде снимки, Ива Екимова не се сърди, че я наричат „Веселата вдовица”
И още – екипът на Слави Трифонов краде снимки, Ива Екимова не се сърди, че я наричат „Веселата вдовица”

Тази събота и неделя в „Градски легенди” зрителите на TV2 отново ще видят горещи истории от шоубизнеса.

В събота при Вили Сечкова ще дойде легендата на родната художествена гимнастика Илиана Раева. В събота при Вили Сечкова ще дойде легендата на родната художествена гимнастика Илиана Раева. Тя ще разкаже повече за преживяното около „Денсинг старс”, както и имало ли е конфликти между някои от участниците в шоуто. Треньорката на националния ни отбор по художествена гимнастика няма да спести и мнението си за Вили Марковска.

Защо Илиана Раева и Гибона са били звездите, които танцуват най-малко и притеснявала ли се е гимнастичката от повторната си среща с Нешка Робева – това ще стане ясно в събота, 7 февруари от 22:00 часа.

В специалното интервю на Тони Стефанов пък ще гостува собственикът на агенция „Булфото” Евгени Димитров.
Пред Тони фотографът ще сподели има ли истински папараци у нас, кои са най-скандалните снимки, с които разполага и кои фотоси няма да покаже никога. Димитров ще хвърли и бомбата, че екипът на Слави Трифонов е гонил фотографи на „Булфото” от негова промоция, за която те са платили вход, а след това е откраднал техни снимки за новия си клип.

В неделния брой на „Градски легенди” гост на Вили ще бъде фолк певецът Константин.

В неделния брой на „Градски легенди” гост на Вили ще бъде фолк певецът Константин. Пред чаровната водеща Коцето ще разкаже с какво се занимава в момента и в какви отношения е с половинката си Райна. Защо Константин не се показваше никъде дълго време и печели ли се добре от попфолка, зрителите на TV2 могат да разберат в неделя, 8 февруари от 22:00 часа. Тогава феновете на „Градски легенди” ще се запознаят и с новия асистент на Вили Сечкова. За него се знае, че е родом от Танзания, не говори добре български, но има искряща усмивка. Родните зрители пък го познават от участието му в популярен рекламен клип.

Гост на Тони Стефанов ще бъде Ива Екимова.


Гост на Тони Стефанов ще бъде Ива Екимова. Пред него бившата водеща на „По-добре късно, отколкото никога” ще разкаже как преживява трагичната смърт на Дими от „Сленг”. Ива ще разкрие още ходи ли редовно на гроба на съпруга си и в какви отношения е със семейството му.

„Градски легенди” се излъчва в ефира на TV2, всяка събота и неделя, от 22:00 часа Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”