Музика Концерт

Тонове вода и невиждана сценография на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!

Добави коментар

Тонове вода и невиждана сценография на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!
Милена Славова
Милена Славова получи статуетката БГ Вдъхновител за 2010

Снощи за първи път в цялата си история в Зала 1 на НДК се проведе истински музикален воден спектакъл! Водата, която беше основна тема на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО тази година, се лееше от всеки ъгъл на сцената.

Истински водопад, фонтани и шадравани извираха в НДК, където снощи БГ  РАДИО раздаде ценните микрофончета награди след гласуване на слушателите си. Блестящите водещи на церемонията - Виктория Терзийска и Любо Киров, обещаха от името на БГ РАДИО, че десетте тона вода ще се използват по предназначение и с тях ще се полее Гората от награди в парка в столичния квартал Гео Милев, където миналата есен бяха засадени 100 широколистни дръвчета като офсет на миналогодишната церемония.

А ето и кои са победителите в Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2010 г., избрани чрез слушателски вот, които получиха своите призове пред истински водопад от сцената на зала 1 на НДК:

БГ Дебют – Маги Джанаварова
БГ Песен – “Убиваме с любов” на Миро
БГ Текст – “Оставяш следи”, Графа
БГ Изпълнител - МИРО
БГ Изпълнителка – Деси Добрева
БГ Група – Deep Zone
БГ Дует/Трио -  Мария Илиева и Кийт Томпсън
БГ Албум – “Като нея”, група Те
БГ Видеоклип – “Убиваме с любов” на Миро, реж. Силвестър Лолов


Шоуто откриха АКАГА и Графа с песен, създадена специално за БГ РАДИО – Песен за събуждане. Присъстващите в залата, както и зрителите на bTV и City TV, видяха и чуха още: феноменално изпълнената от Цветан Недялков любима българска мелодия от филма Осъдени души, дуета Truly на Мария Илиева и Кийт Томпсън, едно искрено Завръщане на дует Авеню, Deep Zone с новия си летен хит Play. Сериозна заявка за бъдещи хитове дадоха и впечатляващите нови песни на GALIA, Ирина Флорин, Орлин Павлов, Орлин Горанов и Мариана Попова с премиера на церемонията снощи.Освен деветте награди, които се гласуваха от повече от 10 000 слушателя на БГ РАДИО през последните два месеца, екипът на радиото връчи и традиционната награда БГ Вдъхновител. Тази година статуетката отиде в ръцете на Милена Славова, която през миналата година чества 25 години на сцена и си остава една от най-вдъхновяващите и цветни изпълнителки в българската музика. Бунтарката със социална ангажираност, която безспорно е оставила ярка следа в музикалната история, Милена изпълни емблематичното си парче Ха Ха с помощта на колоритните Денис Ризов и Фънки за край на церемонията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър