Спорт

Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7

Добави коментар

Спортното шоу на TV7 „Пред банята” привлече ново лице в редиците си – един от най-уважаваните спортни журналисти у нас Томислав Русев.
Спортното шоу на TV7 „Пред банята” привлече ново лице в редиците си – един от най-уважаваните спортни журналисти у нас Томислав Русев. Заедно с другите водещи той ще коментира най-интересните теми и събития, свързани с българския и световен футбол, а също и най-любопитното от света на спорта.

Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7

От тази година „Пред банята” е вече с продължителност 2 часа и се излъчва всеки понеделник от 20:00. Предаването ще запази разпалените спорове и дискусии, като ще отдели повече време на зрителските мнения и въпроси. Ще бъде засилен акцентът върху европейския футбол, като за целта е направено специално проучване на фенските пристрастия.

„Пред банята” ще предложи и нова рубрика на своите зрители. В „Дартс” ще участват популярни лица от екрана, които ще бъдат „обстрелвани” с неудобни въпроси от водещите. Шоуто ще продължи да кани и актуални спортни личности.

Предаването ще отдели повече време на спорните положения от родните и европейски футболни терени, а рубриката „Къс пас” ще стане още по-зрелищна и динамична. Съревнованието между водещите да дадат вярна прогноза за предстоящите футболни дербита също ще се запази през 2013 г.

Първият епизод на „Пред банята” през новата година ще бъде на 7 януари.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пред банята

„Пред банята” със специални издания на Бъдни вечер и Нова година

„Пред банята” се завръща в ефира на TV7 на 10 септември

TV7 с нов облик и нова програма

Какви са причините за отлагането на футболното първенство

Световният шампион Кубрат Пулев гост в „Пред банята” по TV7