Актуално В програмата

Тити тренира играчите във „Всичко по 10”

Добави коментар

Тази събота (22 ноември) Тити „Поразяващата уста” Папазов ще влезе във „Всичко по 10” като VIP съветник на играчите.
Тити тренира играчите във „Всичко по 10”Събота, 22 ноември 2008 г., 21 часа, Нова телевизия, веднага след “Big Brother” 4

Експресивния Тити Папазов се включва със съвети във „Всичко по 10”. Той е втората популярна личност в специалните издания на шоуто.    Тази събота (22 ноември) Тити „Поразяващата уста” Папазов ще влезе в шоуто като VIP съветник на играчите. За краткото си пребиваване на сцената, Тити успява дори да вкара ново правило в играта. Той обещава на един от участниците да го компенсира със съответната сума, в случай че съветът му се окаже грешен!

Както знаем Тити е прочут с темперамента и отдадеността си във всичко, което прави. Точно това ще видят и зрителите на Нова телевизия. Известният баскетболен треньор непрекъснато скача от стола си и залива играчите с куп препоръки, които просълзяват от смях публиката и водещия Иво Андреев.

Най-оригиналното му предложение идва относно въпроса: „Колко процента от българите са се качвали някога на лифт?” За него „Съветника” решава да се обърне към късмета си и предлага на участника интервалът, в който се крие верния отговор да е между 17 и 47 %.

Обяснението – Тити просто е роден на 17-то число! Но всички в студиото онемяват, когато на видео стената се изписва верният отговорът... точно 47%.

Предстои да видим дали играчът ще се довери на ексцентричните решения на неповторимия Тити и до къде ще го доведе това?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко по 10

„Господарката на ефира” Мария Игнатова – Vip съветник във “Всичко по 10”

50 000 лева паднаха във “Всичко по 10”

„Всичко по 10” вече в нов ден и час

Димитър Рачков разсмива играчите във „Всичко по 10”

Летящ старт за „Всичко по десет” и Иво Андреев