Актуално В програмата

Тити Папазов танцува в нощен клуб с група „Бойс ту дъ макс”

Добави коментар

Тити Папазов танцува в нощен клуб с група „Бойс ту дъ макс” в реалити поредицата „Животът на другите” тази сряда.

Главен герой в документалната реалити поредица „Животът на другите” тази сряда е старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор на „Левски" - Тити Папазов.

 

Тити Папазов танцува в нощен клуб с група „Бойс ту дъ макс”


Баскетболистът не може да приеме факта мъже да заработват парите си с танци. Според него гледката танцуващ мъж е далеч неиздържана естетически в сравнение с танцуваща жена например. Тити Папазов категорично подкрепя общоприетото мнение, че има нещо сбъркано с мъжете, които кършат тела по нощните клубове, развличайки разгорещени дами. За да разбере дали наистина е така, техническият директор на мъжкия национален отбор по баскетбол решава да заживее живота на момчетата от формация „Бойс ту дъ макс”, чиято работа е да танцуват, докато пеят.

Въпреки че не умее да пее и счита себе си за твърде скован и непластичен, Тити Папазов започва репетиции с Айвън, Марио и Никола. Неговата задача е да научи хореографията на танците на групата, да усвои текста на една от песните в репертоара ѝ – „Ловец на мечти”, и  да овладее сценичното поведение по време на представление. А крайната цел е да стане един от тях и да отиде на участие с трупата в Пловдив. Освен че репетира, Тити трябва и да полага грижи за тялото си, тъй като е от изключителна важност всеки танцуващ мъж да бъде с добра визия и форма. И тъй като момчетата от „Бойс ту дъ макс” усилено се занимават с фитнес, е задължително и техният гост да ги последва в залата. Папазов категорично отказва да отиде с тях на фитнес, тъй като баскетболът е неговият спорт. За сметка на това пък успява да склони танцьорите да направят заедно баскетболна тренировка, като ги довежда до изтощение.

Подготвяйки се за скорошното представление пред публика, момчетата с изумление установяват, че техният нов колега има проблем с окосмяването над кръста. Те посещават редовно козметик и за тях е недопостимо и непрофесионално да излязат на сцената необезкосмени. Затова и баскетболният треньор трябва да го направи. След дълги уговорки и увещания,

 

Тити Папазов танцува в нощен клуб с група „Бойс ту дъ макс”

Тити се съгласява да се подложи за първи път в живота си на кола маска. За негов голям ужас процедурата е крайно болезнена и неприятна. След тричасова мъчителна терапия, Тити Папазов се сдобива с безупречно гладки гърди и вече е на сто процента готов за сцената. Макар и ненаучил много добре песента им, баскетболистът заминава с „Бойс ту дъ макс” за Пловдив, където в един нощен клуб групата е поканена да пее и танцува. По време на пърформънса Тити сменя три сценични костюма, като особено много му допада този на каубой.

Целият трети епизод на „Животът на другите” е наситен с много смях и забавни моменти. Снимачният екип, момчетата от трупата и публиката се смеят от сърце на баскетболиста танцьор, който полага изключителни усилия, за да се справи с предизвикателната си роля. На финала на снимките Тити ще признае, че всъщност работата на танцьорите не е никак лека и ще засвидетелства уважение към труда и таланта им. И въпреки че в предишните два епизода героите не се съгласяват с убежденията и начина на живот на своите домакини, в епизода на 22-ри октомври се появява толерантност и разбиране.
 
Документалната реалити поредица „Животът на другите”, продуцирана от Old School Productions, се излъчва всяка сряда след централната емисия новини по БНТ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът на другите

Мария Силвестър заживява в ромско гето в „Животът на другите”

Нина Николина меси хляб и точи кори в последния епизод на „Животът на другите”

Рокаджията Дичо пее чалга с ромски оркестър

Мария Гроздева сменя масло и филтри в столичен автосервиз

Андрей Слабаков става екстремен спортист