Актуално В програмата

Тити Папазов се включва в ремонта на класни стаи в “Бригада Нов Дом”

1 коментар

В новия епизод на единственото по рода си социално предаване в телевизионен ефир - „Бригада Нов Дом“, големият баскетболен треньор Константин Папазов ще се включи в ремонта на класни стаи за деца със специални образователни потребности.

Единственото по рода си социално предаване в родния телевизионен ефир - “Бригада Нов Дом”, този четвъртък ще подкрепи изключително благородна кауза – ще се включи в изграждането и ремонта на три класни за деца със специални образователни потребности. Екипът на предаването ще се опита да даде повече гласност на проблемите на децата с аутизъм, ще подкрепи родителите им, обединени от мечтата и техните деца да тръгнат на училище. Каузата ще подкрепи и големият баскетболен треньор – Константин Папазов.

“Тези деца са част от нашето общество и най-малкото, което можем да направим, е да ги направим достъпни и равни до нас, да им обърнем внимание”, споделя той.

“Тези майки са истински войници”, ще възкликне и Влади Караджов, който е безкрайно мотивиран всички заедно да се справят с доста трудния терен. В трите класни стаи, които се намират на четвъртия етаж в училищна сграда без асаньсор, има доста работа и сериозно носене на строителни материали, отпадъци, специализирани мебели и други. Тити Папазов ще се включи в боядисването и сглобяването на много чинове, маси, столове, етажерки и активно ще участва в носенето от и до четвъртия етаж.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

В новия епизод на “Бригада Нов Дом”, в четвъртък от 21 ч. по bTV, в импровизиран баскетболен мач, освен с майсторския си талант, членовете на бригадата ще блеснат и с неподозирани спортни заложби. Те определено ще впечатлят Тити Папазов, който ще възкликне:

Геле направо ме изуми – вкара четири пъти поред! Ако беше по-млад – направо го взимам в отбора!”. Той е приятно изненадан от работата на майсторите, които нарича истински отбор: “Майстори има много, но така да са адаптирани един към друг – тук със сигурност е направен един добър отбор”.

Подготовката на специализираните класни стаи ще се случи под погледа и препоръката на специалисти и психолози, които също ще споделят гледната си точка за проблемите и възможните начини за справяне с тях.

На финала на един от най-емоционалните епизоди за този сезон на “Бригада Нов Дом” ще дойдат и усмивките и сълзите от радост, а и думите на Тити пред училищния праг: „Пожелавам това да бъде едно ново начало!”

Гледайте “Бригада Нов Дом” в четвъртък от 21 ч. по bTV .

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Ники Илиев e гост-звезда в последния епизод за сезона на “Бригада Нов дом”

Самотна баба и нейните внуци са героите в новия епизод на „Бригада Нов Дом”

Една изключителна незряща жена и слънчевото й дете в “Бригада Нов Дом”

Филип Аврамов се радва нa аплодисменти в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

Георги Тошев троши стари мебели в новия епизод на "Бригада Нов Дом"