Актуално Други

Тийзър за “Поредица от злополучия" на Netflix

Добави коментар

Netflix разкри кога ще е примиерата на предстоящия си сериал “Поредица от злополучия" | Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Днес, Netflix разкри в нов тийзър  кога ще е примиерата на предстоящия си серия “Поредица от злополучия" | Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Поредицата ще излезе на 13 януари 2017 само по Netflix.

Сериалът е базиран върху популярната поредица от книги на Лемъни Сникет и в него ще участва носителя на наградите Еми и Тони, Нийл Патрик Харис. “Поредица от злополучия"  разказва трагочната история на на сираците Бодлер - Вайълет, Клаус, и Съни - чиито зъл настойник граф Олаф няма да се спре пред нищо, за да сложи ръце върху наследството им. Братя и сестрите трябва да надхитрят Олаф на всяка крачка, осуетявайки многото му планове, за да открият улики за мистериозната смърт на родителите им.

 

Тийзър за “Поредица от злополучия' на Netflix

 

Осем-епизодният сериал е оригнал продукция на Netflix и неговите изпълнителни продуценти са носителя на Еми Бари Зоненфелд и Даниел Хендлър. В “Поредица от злополучия" участват още Патрик Уорбъртън , Джоан Кюсак, Малина Вайсман  и Луис Хайнс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Netflix

Гуендолин Кристи ще участва в сериала на Нетфликс за Уенсдей Адамс

Нов трейлър на "Red Notice" с Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън

Първи снимки на “Cowboy Bebop” на Нетфликс

"Сянка и кост” ще има втори сезон

Създателите на Dark започват работа по нов оригинален сериал за Netflix