Сериали Комедии

Тя и Той (ІV сезон)

6 коментара

Познатата и любима на телевизионната публика двойка се завръща в ефира на bTV, подсещайки по забавен начин за вечната битка за надмощие между половете.


Всеки петък от 20:00 часа

Стефания Колева в ролята на Силвия

Юлиян Вергов в ролята на Мартин

Режисьор: Станислав Тодоров - Роги

Изпълнителен продуцент: Любомир Каримански

Познатата и любима на телевизионната публика двойка се завръща в ефира на bTV, подсещайки по забавен начин за вечната битка за надмощие между половете. Стефания Колева и Юлиан Вергов отново са Силвия и Мартин. Химията между двамата актьори е по-силна от всякога, а дуетът изкушава почитателите си с нова порция воайорство и забавление.

Тя и Той все още са неудовлетворени, често недоволни един от друг, но неизменно решени да съхраняват и развиват връзката си. Силвия и Мартин са същите, но и много различни. Порасналото самочувствие на Силвия носи нов нюанс в конкуренцията и сътрудничество помежду им. Тя търси реализация в любопитна и интересна за всички област. Мартин се бори за клиенти, впрягайки своята и нейната изобретателност.

Сякаш проблемите на Мартин с неговия мачо-баща клонят към разрешаване. Но макар и щастливо задомен с млада жена стриптизьорка и невръстен син, старецът не мирува. Палавият му нрав ги принуждава да го измъкват ту от затвора, ту от болницата. Как ще свърши това и дали въобще някога ще свърши?

Сериозната сестра на Мартин е пълна с изненади. Вероятно няма да се учудите, че проблемите на Тя и Тя / Той и Той са почти идентични с тези на Тя и Той. Силвия винаги е ревнувала Мартин от колежката му Дарина, но сега се явява утежняващо обстоятелство – Дарина е бременна. Има ли Мартин нещо общо с това? Двойката упорито ползва услугите на психотерапевта, но май ще узнаем много повече от сънищата на Силвия и Мартин, отколкото от психоаналитичните сеанси?

Силвия не се е отказала от амбицията за сватба и бебе. Усилията са целенасочени и добре организирани, но дали ще постигнат целта? Не спират експериментите и усилията на двамата да се приобщят един друг към любимите си занимания. Той я води на рок концерт, мач, тенис, билярд и волейбол; тя него-на езда, симфоничен концерт, кино, бинго.

С други думи връзката им не е лишена от приключения и проблемите, но животът на модерната двойка е пълен с предизвикателства и създаването на семейство се оказва най-трудното.

Щом любовта е жива, Тя и Той ще се борят за нея, отвоювайки я един от друг и от калейдоскопичният свят, който ги заобикаля.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлиян Вергов , Тя и Той , Стефания Колева

Юлиан Вергов оглавява болницата в „Откраднат живот: Чуждо тяло“

Стефания Колева в „Като две капки вода”

Юлиан Вергов и Стефания Колева в битка за надмощие в ситкома „Тя и Той” по bTV Comedy

Обмислят убийството на Елена Петрова в “Стъклен дом”

Юлиян Вергов в „Търси се” - 3 октомври, събота от 11:00 часа по bTV