Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 27

Добави коментар

Рагав се опитва да получи прошката от Палави. Палави иска да напусне града. Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави казва на Рагав, че без семейството си е нищо, пада на леглото и плаче. Тя моли Рагав да я убие, защото не може повече да понася тази болка. Рагав се разплаква, виждайки как се чувства Палави, след което излиза от стаята.

Междувременно Амрута дава торта на майка си и я хвали. Сулочана казва, че дори тя не може да повярва, че Виджай ѝ е повярвал. Шарда влиза в стаята. Амрута скрива тортата. Шарда се изправя срещу Сулочана. Тя казва, че е била против Рагав, но като го е видяла да се застъпва за Палави, е променила мнението си. Шарда добавя, че каквото и да опитва Сулочана, накрая Палави е тази, която ще спечели, защото истината винаги побеждава.

Рагав си спомня думите на Палави и крещи, че не е убиец. Фархад идва и пита какво става с него. Рагав търси уверение от Фархад, че не е лош човек. Той пита дали има някакъв шанс да върне на Палави стария ѝ живот и семейство. Фархад казва, че му се иска да може да му даде фалшива надежда. За съжаление той се е държал като злодей и сега никой не може да му помогне. След това Фархад си тръгва. Рагав си представя ръцете си целите в кръв и казва, че не е убил никого, и е добър човек. Той си спомня думите на Палави и се разплаква.

Палави лежи на леглото си и си припомня всичко, което се е случило след като се запознава с Рагав. Тя изпада в безсъзнание.

Междувременно Кеерти разговаря със Съни за брак. Той ѝ се развиква и прекратява разговора. Кити смята, че двамата важни мъже в живота ѝ са твърде твърдоглави. Джая идва и моли Кеерти да хапне. Фархад разказва на Джая за големия спор между сина ѝ и съпругата му.

Рагав отива в стаята на Палави и я намира в безсъзнание. Рагав вика името на Палави и я моли да се събуди. Джая, Кеерти и Фархад идват в стаята. Джая пита какво се е случило. Рагав моли Фархад да извика лекар. Рагав казва на майка си, че не знае какво се е случило. Лекарят преглежда Палави и им казва, че е припаднала, защото е отпаднала от варицелата и е стресирана. Всички си тръгват, а Рагав сяда до Палaви. Той нагласява възглавницата и излиза от стаята.

Джая отива да поговори със сина си. Пита го какво ще прави с Палави. Добавя, че е виждала как Рагав се чувства виновен, но той нито веднъж не се е опитал да постъпи правилно. Джая съветва Рагав да поправи грешката си, вместо да.

Палави се събужда и поглежда телефона си, след което се разплаква, виждайки снимка на Шарда. Тя си говори сама и успява да се успокои, мислейки за това какво прави през последните няколко дни. Палави слиза долу и пита Джая дали има нужда от помощ. Джая казва, че е приготвила любимите ѝ ястия, и кара Палави да седне да яде. Рагав идва с храна на маратхи и се опитва да ѝ сервира. Палави го игнорира и си тръгва.

Междувременно Сулочана се опитва да убеди Виджай да вземе заем, за да си купи нов магазин. Шарда пита Виджай дали е полудял. Как на тази възраст може да си помисли да взема заеми. Тогава Шарда пита Виджай дали си спомня какво е казала Палави за заема. Виджай се изправя и казва, че дори и да вземе заем, той е достатъчно способен да го изплати. Сулочана се присмива на Шарда.

Кеерти отива да се срещне с приятеля си. Двамата флиртуват, но той избягва темата за брака.

Джая отива да види Палави в стаята ѝ. Тя вижда мокро петно на леглото и си мисли, че климатикът е повреден. По-късно разбира, че Палави е плакала цяла нощ и затова леглото е мокро. Палави я забелязва и я пита дали има нужда от нейната помощ. Джая ѝ казва, че е дошла тук, за да говори с нея за нещо, но е забравила за какво. След като излиза извън стаята, Джая казва, че не е знаела, че Палави изпитва толкова много болка.

На Рагав не му харесва, че Палави го игнорира. Той казва, че винаги е искал Палави да спре с лекциите си, когато се карат, но този път мълчанието ѝ го убива. Фархад казва, че Кришна му е дал идея как Рагав да накара Палави да му прости.

Рагав подарява на Палави материали за изработка на сарита. Тя го игнорира. Той тръгва след нея и я моли да не го игнорира. Джая вика Рагав. Тя го кара да счупи една пръчка и после го моли да я поправи. Той казва, че не е възможно да бъде поправена счупена пръчка. Тогава Джая казва, че каквото и да прави Рагав, то няма да умилостиви Палави, защото за нея семейството е всичко. Рагав казва на майка си, че се опитва да оправи нещата. Точно тогава идва един слуга и му дава пратка за Палави. Той я отваря и намира билет. Палави идва при тях с багажа си и казва, че заминава за Колхапур. Джая поглежда към Палави и багажа ѝ, след което поглежда към Рагав. Рагав гледа Джая.

Палави казва, че работата ѝ тук е приключила - Джая е върнала сина си, а Рагав - майка си, затова решава да си тръгне. Джая я моли да остане. Палави отказва и казва, че в този град няма нищо за нея. Джая я разбира и я пуска да си тръгне. Палави се приближава до Рагав. Тя изтръгва билета от ръката му и си тръгва.

Рагав гледа кака Палави си тръгва. Джая му се кара и го съветва да последва Палави, тъй като тя е негова отговорност. Рагав я поглежда изненадан. Рагав си мисли, че ако не спре Палави да замине, ще я изгуби завинаги. Той тръгва след нея. Охраната му му казва, че Палави е взела такси. Рагав се моли на Бог да му помогне.

Съни оставя Кеерти и ѝ се обажда. Тя прекъсва разговора, след като вижда Фархад, и се качва в колата му. Кеерти идва в къщата и казва на Джая, че Фархад ѝ е казал, че Рагав ще попречи на Палави да си тръгне. Тя пита майка си защо не го е спряла. Тя ѝ казва, че това е първата стъпка към това да станат семейство.

Рагав следва таксито на Палави, но колата му се разваля. Рагав бяга, Съни спира колата си и пита Рагав има ли нужда от помощ. Рагав се качва в колата и моли Съни да го закара до гарата. Той добавя, че се опитва да попречи на съпругата си да замине. Съни се съгласява да му помогне. След това Рагав стига до гарата. Той научава, че влакът е заминал. Той се натъжава. Съни, виждайки състоянието му, разбира, че не е успял да намери Палави.

Рагав му казва, че влакът на Палави е заминал и сега той никога повече няма да я види. Съни го успокоява. Рагав вижда Палави. Той научава, че тя е изпуснала влака. Рагав вика името на Палави. Тя е шокирана да го види.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 31