Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 58

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави вика всички пред телевизора. Сулочана пита Палави дали ще гледат филм. Амрута ѝ казва, че има нещо сериозно, което Палави иска да им покаже. Палави пуска видеото, в което момчето е записало как Мандар бута Шарда от терасата. Всички са смаяни. Виджай казва на Палави, че Мандар е невинен, и я пита защо го набеждава. Палави им казва, че Мандар я е изнудвал, че ще убие Шарда, ако тя се изнесе от къщата. Манси я пита защо Мандар би направил такова нещо. Палави казва, че той е обсебен от нея.

Мандар пристига и казва на всички, че Палави лъже. Той отива при Виджай и му казва, че той е невинен. Виджай му казва, че му вярва. Мандар пита Палави защо лъже всички. Мандар ѝ прошепва, че ако тя не може да бъде негова, той няма да ѝ позволи да бъде на никой друг. Рагав го спира. Рагав сваля маските си и разказва на всички, че е трябвало да влезе в къщата на Дешмух, маскиран, за да предпази тях и Палави от Мандар. Мандар казва, че никой не бива да вярва на това, което говорят Палави и Рагав. Влиза Съни и казва, че може да потвърди историята им, тъй като Мандар сам му е разказал всичко.

Палави разказва на всички, че Мандар я преследва още от студентските години и че всички са смятали, че бракът им е уговорен, но той го е нагласил. Тя разказва на всички, че той е убил и най-добрата ѝ приятелка. Милинд го удря. Мандар се кани да му отвърне. Палави го бута и го удря. Мандар се приближава към Палави и казва, че няма да я пощади.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 57

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 57

Рагав и Палави се сдобиват с доказателство срещу Мандар. Вижте какво ще се случи в епизод 57 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав и Мандар се бият. Мандар взема нож и заплашва да убие Палави. Рагав му казва да остави Палави и изважда пистолета си. Мандар казва, че не може да я напусне, тъй като е направил всичко за нея, и признава за престъпленията си. Шарда в стаята си се опитва да се измъкне от леглото.

Мандар казва на Рагав да се застреля или ще убие Палави. Рагав е на път да натисне спусъка. Виджай го моли да не го прави и моли Мандар да свали ножа. Шарда хвърля по Мандар ваза с цветя. Мандар пада на земята. Шарда казва на всички, че е научила, че Мандар е убиец в деня на сватбата. Той се е опитал да убие, но попадна в катастрофа. Палави я пита защо не е казала нищо. Шарда казва, че е изгубила син и не е искала да изгуби и дъщеря си.

Рагав казва на Мандар, че вече е предал доказателствата на полицията. Мандар и Рагав се бият. Полицията пристига и го залавя. Той казва на Палави, че не е свършило, докато не победи, и я моли да го чака.

Виджай моли полицията да пуснат сина му. Той казва на всички, че вместо да подкрепят Мандар, те застават на страната на Палави. Казва, че Мандар е направил всичко това заради Палави, а тя дори не му е дала шанс да бъде по-добър. Той проклина Палави и Рагав. Шарда казва на Палави да го забрави.

Джая е разтревожена и пита Фархад дали е чул нещо от Рагав. Фархад ѝ казва, че не е и я пита защо се притеснява. Тя му казва, че Рагав ѝ е казал, че ще се върне с Палави. Кеерти идва и ѝ казва да не се притеснява, защото Съни е на страната на Рагав. Шарда казва, че не му има доверие. Палави влиза в къщата и прегръща Джая. Рагав ѝ казва, че Мандар е изпратен в затвора.

В стаята си Палави вижда огърлица. Тя пита Рагав за нея и той ѝ казва, че е за нея. Тя казва, че е много скъпо и че не е свикнала с такива неща. Рагав иска тя да я носи. Той я изненадва със среща за вечеря.

Палави се събужда. Тя става от леглото и отива пред огледалото. Вижда, че огърлицата ѝ липсва, и панически се оглежда из стаята, вдигайки много шум, което събужда Рагав. Тя му казва, че някой е откраднал огърлицата. Рагав я моли да не се паникьосва.

Палави му казва, че се е събудила посред нощ, за да отиде да пие вода. Двамата слизат долу. Джая ги пита какво търсят. Палави ѝ казва, че е изгубила огърлицата, която Рагав ѝ е подарил. Нов член на персонала ги вижда да търсят огърлицата и си спомня как я е откраднал. Палави моли Рагав да подаде жалба в полицията.

Рагав казва на Фархад, че трябва да намерят бижутата без помощта на полицията и Палави не бива да знае, че огърлицата е с незаконни диаманти. Фархад казва, че някой ден Палави ще разбере. Рагав казва, че не е нейна грижа как той прави бизнес.

Джая отива в стаята си, за да потърси огърлицата. Тя пита Кеерти дали Съни е идвал вчера. Кеерти я пита дали се опитва да обвини Съни в кражба. Телефонът на Джая звъни, Кеерти го вдига. Някой се обажда във връзка с брака на Кеерти. Тя спори с Джая. Рагав казва, че тя ще се омъжи за когото Джая пожелае.

Фархад открива кой е откраднал огърлицата. Рагав дава на мъжа пари и го моли да напусне града. Съни вижда това и се чуди защо Рагав би направил това. Кеерти се обажда на Съни и му казва, че майка ѝ организира брака ѝ.

Палави идва в офиса на Рагав с вестник. Рагав ѝ казва, че е намерил огърлицата. Палави го пита кой го е намерил, тъй като комисарят е в интензивното отделение. Рагав ѝ казва, че те са двама различни хора и той има свой начин да се справя с делата си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 62

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 60

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 59