Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 29

Добави коментар

Виджай зашлевява Рагав. Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави разговаря с Кришна по телефона. Тя ѝ казва, че не може да разбере какво се случва в къщата на Дешмух. Рагав не иска да ѝ каже какво се случва. Кришна смята, че тя трябва да отиде да говори с Шарда. Палави отказва. Тогава Палави вижда, че Рагав е в басейна.

Палави отива при Рагав и го пита какъв проблем има семейство Дешмух. Той ѝ казва, че знае какво се случва, но не е в настроение да ѝ каже точно сега, тъй като е уморен и иска да си почине. Палави е раздразнена. Тя иска да разбере какво става.

Палави пада в басейна. Тя не знае как да плува. Рагав се смее. Тя моли за помощ. Рагав я взима в ръце и я извежда от басейна. Той ѝ се кара. Тя се извинява и обещава, че ще стои далеч от басейна. Рагав казва на Палави, че къщата на семейство Дешмух е запечатана, тъй като не са платили данъците.

Виджай се ядосва на Шарда, защото смята, че тя работи с Рагав. Шарда го съветва да спре с тези безполезни щуротии.

Палави е настинала. Джая я пита защо се е изкъпала през нощта. Рагав ѝ казва, че е паднала в басейна. Джая се смее. Тя има план да сближи Рагав и Палави. Междувременно Миланд се чуди защо Сулочана отива в дома на майка си. Според него тя планира нещо. Джая изпраща Палави и Рагав в стаята за гости. Палави не иска да дели една стая с Рагав. Тя започва да крещи на Рагав. Рагав я дразни.

Рагав се приготвя за лягане, докато Палави спори с него. Тя е много притеснена. Палави му съобщава, че веднъж в колежа е била тормозена от момчета и ги е пребила. Рагав я пита защо му разказва всичко това. Палави му казва, че е предупреждение. Той й отговаря, че няма желание да преминава границата. Той следователно трябва да се страхува, тъй като тя обича да преминава границите. Палави поставя няколко възглавници в леглото между тях, за да може да стои далеч от него. Рагав я нарича луда.

Кеерти разговаря със Съни. Той иска да знае какво ще стане, ако Рагав не го хареса. Тя му казва, че няма значение, защото тя харесва Съни и ще се омъжи за него. Съни не обича да говори за брак. Кеерти му се извинява. Джая вика Кеерти.

Палави случайно пуска душа и се намокря. Тя моли Рагав за дрехи. Той се обажда на Джая и Кеерти, за да поиска дрехи за Палави. Но никой не вдига телефона си. Тогава Рагав сам донася дрехи на Палави. Палави казва на Рагав, че не може да спи в леглото. Рагав казва, че къщата е негова, така че той ще спи на леглото, а ако Палави има проблеми с това, може да спи на земята. Той заспива, а Палави си мисли, че не трябва да спи, защото не може да се довери на този мъж. Двамата спят с преграда от възглавници помежду си.

Амрита съобщава на Сулочана, че е казала на всички в къщата, че е отишла в дома на майка си, тъй като чичо ѝ по майчина линия не е добре.

Палави говори насън и удря Рагав. Той включва осветлението. Палави отваря очи и пита какво става. Рагав ѝ разказва за нейните лудории и казва, че ще спи на земята. След това Палави му разказва за къщата на мечтите си. Рагав я пита дали не си представя съпруга си в тази къща. Палави лъже, че ѝ се спи. Тя гаси осветлението и се преструва, че заспива. Рагав ѝ казва, че не може да избяга от истината.

Палави се събужда на сутринта. Тя вижда, че Рагав не е в стаята. Тя предполага, че може би той ще е в тоалетната. Тогава идва прислужница и ѝ, че стаята ѝ е готова. Също така ѝ съобщава, че Кришна е дошла да я види. Палави пита за Рагав. Тогава прислужницата казва, че той е отишъл в офиса. На Палави не ѝ харесва, че той е напуснал къщата, без да ѝ каже.

Амрута взема от адвоката документите, които Сулочана е изготвила. Тя се прибира вкъщи. Баща ѝ иска да знае къде е била. Амрута отказва да му каже. Виджай идва и пита какво се случва. Амрута му дава документите за заема. Виджай се кани да ги подпише. Рагав идва и се опитва да спре Виджай. Tой взема хартията и я разкъсва. Виджай удря шамар на Рагав. Той се ядосва. Предупреждава го да не прави повече така. Виджай проклина Рагав и изрича лоши думи и за родителите му. Рагав ядосано се подиграва на Виджай. Шарда зашлевява Рагав и го моли да напусне къщата. Рагав си тръгва.

Кришна пита Палави как ще плати данъка за имота, тъй като магазинът не разполага с достатъчно средства. Рагав решава да наблюдава Палави чрез камерата за видеонаблюдение. На Палави ѝ хрумва идея. Рагав се среща със същия адвокат, който е бил с Амрута, и го заплашва да не дава фалшиви документи на семейство Дешмух. Адвокатът обещава, че няма да повтори грешката си. След това си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 31