Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.57, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Неджип спасява Тахир и го предава на Мехмет и Али. Ведат е принуден да разкаже на Ейшан за глухата си дъщеря Джейлан. Ейшан е ядосана, че Ведат е крил това от нея толкова години. Вижте още какво ще се случи в епизод 57 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 29 май 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 56 на „Ти разкажи, Черно море“ Мерджан се влошава. Лекарят съобщава на семейството ѝ, че Мерджан е изпаднала в кома и не се знае дали ще се възстанови. Джемил намира Тахир и стреля в него.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 57 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 29 май 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мустафа и братя му завличат Джемил до верандата, където се е обесила дъщеря му. Насочват пистолет към главата му и го заплашват, че ще го убият, ако не им каже къде е Тахир. Той отказва да говори.

Нефес ядосана, взема пистолета от ръцете на Мустафа и заплашва Джемил, че ще го убие. Джемил не е готов да умре от ръката на момичето, заради което дъщеря му се е обесила, и им казва къде се намира Тахир.

Междувременно Неджип спасява Тахир и го предава на Мехмет и Али.

Докато Тахир се бори за живота си на операционната маса, Ведат е принуден да разкаже на Ейшан за глухата си дъщеря Джейлян. Ейшан се вбесява от факта, че той е скрил това от нея.

Джемил пристига в къщата на Калели и им съобщава, че е убил Тахир. Семейството на Тахир е в шок. Мустафа е първият, който бързо се съвзема. Насочвайки пистолет към Джемил, Мустафа иска да знае къде е брат му. Джемил уверява, че никой няма да намери Тахир.

Мустафа с помощта на братята си завличат Джемил на терасата, където дъщеря му се обеси и искат да знаят къде е Тахир. Джемил обаче е убеден, че Тахир трябва да се страда така, както страда дъщеря му.

Сание сграбчва Нефес за яката и крещи, че би било по-добре тя да е мъртва вместо сина ѝ. Асие моли майка си да се успокои.

Изтощената Сание пада в прегръдките на Нефес.

Действието се пренася в гората Ведат прави жест, за да попита момичето дали е видяло някого. Джейлян също с жест казва, че е видяла мъж и той е ранен. Ведат моли Джейлан да го заведе на това място.

Момичето води Ведат до навеса, където е видяла ранения Тахир. Ведат моли Джейлан да остане отвън и влиза в навеса с пистолета си. Само че Тахир не е там.

Ведат нарежда на Шенгюл да заведе Джейлян вътре и да не отваря вратата на никого. Самият той, като кръвожадно куче, подушва останалите по тревата капки кръв на Тахир.

Междувременно Неджип помага на Тахир да се добере до колата си. Неджип обяснява, че е проследил Ведат, видял е кръвта по тревата и е разбрал, че е Тахир е в плевнята. Тахир не разбира защо Неджип му помага. Мъжът е убеден, че само Тахир може да спаси семейството му.

Ведат тръгва по следите от кръв. Неджип отвежда Тахир до една река в района на планината и чува гласа на Ведат. Неджип разбира, че Ведат е на път да ги настигне. Тахир дава на Неджип ключовете от колата и му нарежда да премести колата надалеч, така че Ведат да си помисли, че си е тръгнал. Неджип моли Тахир да не умира. Като оставя Тахир сред скалите на планинската река, Неджип потегля към селото.

Ведат стига до река и разбира, че Тахир е някъде наблизо.

Ведат вика:

- Тахир! Знам, че си ранен. Чувствам мириса на кръвта ти. Къде можеш да избягаш, а? Да поиграем на една игра: студено или горещо?

Ведат се приближава до скалите, за които с всички сили се е вкопчил Тахир. Ведат се приближава съвсем близо и дочува, че колата на Тахир се отдалечава по пътя. Ведат побягва към пътя. Тахир припада и течението на планинската река го понася далеч от брега.

Нефес осъзнава, че Тахир е жив и непременно трябва да го открият. Нефес бяга на терасата, където Мустафа, опрял пистолет в главата на Джемил, иска да знае къде е Тахир. Нефес се качва на терасата и уверява братята Калели, че Тахир е жив. Джемил се кълне, че не се страхува да умре и ако Мустафа пожелае, може да стреля, но къде е Тахир, няма да каже. Нефес грабва пистолета от ръцете на Мустафа и го насочва към Джемил.

Нефес казва на мъжа, че ще умре от ръцете на жената, която той презира.

- Знам, че хора като теб не искат да умрат от ръцете на жена! Кажи ми къде е Тахир?

Джемил не иска да се съгласи да умре от ръката на жена, затова решава да говори:

- Вземете тялото на Тахир от селската къща край планинската река.

Мустафа му нарежда, че ще дойде с тях, за да им покаже място.

В същото време Ведат, Шенгюл и Джейлян напускат планинската къща.

Неджип се връща при реката и намира Тахир в безсъзнание сред скалите.

Междувременно комисарят и Али влизат в селото. Колата на Тахир се приближава към тях. Преграждайки пътя на колата, Али и Мидхат насочват пистолета си към Неджип и питат къде е Тахир. Неджип посочва задната седалка. Комисар Мидхат преглежда Тахир, а Али изисква от Неджип да отговори какво се е случило. Неджип уверява, че не е стрелял по Тахир, а го е спасил. Али си спомня, че в дома на Ведат Неджип е пуснал Тахир, като го е помолил да спаси семейството му. Али казва на Неджип да се върне на работа, преди Ведат да го е хванал.

Семейство Калели и Джемил тръгват с две коли до селото. Мидхат се обажда на Фатих и му казва, че Тахир е ранен и той го води в болницата. Фатих благодари на Бога. Мидхат не разбира защо по-малкият Калели е щастлив, тъй като брат му е бил прострелян. Фатих обяснява, че Джемил им е казал, че е убил брат му. Мурат препречва пътя на Мустафа с колата си. Братята съобщават на Мустафа, че Тахир е жив. Семейство Калели се прегръщат от радост. Дори Сание успява да прегърне по-малката си снаха.

От сутринта Тюкран не може да се свърже Джемил. Жената моли Назар да намери баща си и да го доведе в болницата.

Мидхат и Али завеждат Тахир в същата болница, където лежи Мерджан. Тахир е отведен в операционната зала. Назар забелязва ранения Тахир и пита комисаря какво се е случило с него. Комисарят казва на Назар, че Тахир е бил прострелян от баща ѝ.

Калели пристига в болницата. Назар пита Мурат къде е баща ѝ. Мурат ѝ казва, че са предали Джемил на полицията. Момичето казва наум: "Бог да ви накаже". На това Мурат отговаря:

- Той вече ви е наказал.

Мидхат съобщава на Калели, че Тахир е опериран. Той е загубил много кръв. Фатих пита какво се е случило и как са успели да намерят Тахир. Комисарят му казва, че Тахир е попаднал на следите на семейство Берак. Джемил го е последвал и го е прострелял в гърдите. Комисарят премълчава за Неджип и обяснява, че Тахир е бил намерен и спасен от Али. Калели се редуват да благодарят на Али, че е спасил брат им.

Група лекари се втурва в операционната зала. Сание плаче, че нещо се е случило със сина ѝ.

Назар посещава баща си в затвора. Джемил съжалява, че не е успял да отмъсти за дъщеря си, и моли Назар да бъде силна и да не забравя за отмъщението:
- Трябва да докажеш на всички, че си дъщеря на Джемил Дагдевирен. Трябва да изтриеш Калели от този свят.
- Как?
- Докато съм в затвора, трябва да поемеш всички мои дела.
- Какви дела?
- Сега ти отговаряш за пясъка, парите и оръжията.
- Няма нужда от това, татко. Какво зная за твоя бизнес?
- Ведат Сояр знае. Отиди при него.
Ведат се среща с Ейшан на пристанището. Жената му съобщава, че Джемил е арестуван, а Тахир е в операционната. Ведат е бесен:
- По дяволите! Няма начин той да умре. Той ни видя и ще разкаже всичко на Нефес.
- Какво ще каже на Нефес?
- За Джейлян.
- Коя е Джейлян? Сестрата на Берак?
- Джейлан не е сестра на Берак, Ейшан. Джейлян е моя дъщеря!
- Каква дъщеря?
- Колко дъщери съм имал, Ейшан?

Ейшан объркано си спомня, че дъщерята на Нефес е починала поради преждевременно раждане. Ведат признава, че дъщеря му не е мъртва. Тя е глухоняма.

Ведат си спомня деня, в който лекарите му съобщават, че дъщеря му е глухоняма. Тогава Ведат решава, че Нефес ще го обвинява за патологията на дъщеря му и никога няма да го обикне. Затова Ведат решава да скрие от Нефес, че дъщеря ѝ е жива.

Ейшан упреква брат си, че толкова години е крил от нея факта, че дъщеря му е жива. Ведат признава, че е попаднал в капан, и моли Ейшан за помощ. Ведат разкрива, че когато Тахир е искал да го убие на кораба, той е признал, че неговата и на Нефес дъщеря е жива. Ведат е знаел, че Тахир няма да каже за дъщерята на Нефес, докато не я намери. Ведат е бил сигурен, че Тахир никога няма да намери Джейлян, но е грешал. Ведат се страхува, че ако Тахир се събуди, ще разкаже на Нефес за Джейлан.

- Ако убием гадината в болницата, дори няма да могат да го докажат. Но Мустафа има моето признание. Ще вляза в затвора за убийството на брата на Нефес, разбираш ли? Освен това комисар Мидхат ме наблюдава. Той подозира, че съм обесил Мерджан. Могат да получат и попечителство над Ийт и Джейлян. И тогава ще загубя Нефес завинаги. Никога през живота си не съм бил в такава отчаяна ситуация, Ейшан.

Ведат се хваща за главата и сяда на скалите. Джейлан тича от колата и дава куклата си на Ведат. Ведат общува с момичето на езика на знаците. Джейлан показва с жестове на Ведат, че много го обича. Ведат прегръща Джейлян и след това се обръща към сестра си:

- Тя е единствената на този свят, която ме обича много, Ейшан. Сега разбираш ли защо не можах да се откажа от нея?
Ейшан притиска момичето в прегръдките си и уверява брат си, че няма да изгуби никого. Както винаги, Ейшан ще намери изход от ситуацията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...