Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.4, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тахир скача от скалата в морето заедно с Ийт и Нефес, за да се спасят от Ведат и хората му. Вижте още какво ще се случи епизод 4 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 30 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 3 на „Ти разкажи, Черно море“ Вечерта Ведат и хората му пристигат пред къщата на Калели, точно когато Тахир е убедил Нефес да остане и преспи с Ийт, като обещава да не я предава на незаконния ѝ съпруг. Нефес избягва през прозореца заедно с малкото момче в близката гора.


НА КРАТКО какво се случва случи в епизод 4 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 30 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Тахир скача от скалата в морето заедно с Ийт и Нефес, за да се спасят от Ведат и хората му.

Благодарение на помощта от братята си, Тахир, Нефес и Ийг отиват в селото, където намират подслон в къщата на чичо Давуд.

Чичо Давуд ги завежда при имама Осман, за да види ръката на Нефес. Осман проверява ръката на Нефес и казва, че е зле и трябва да отидат на лекар. Тахир отива да доведе медицинска сестра, която да погледне ръката на Нефес.

Междувременно, когато Ведат и хората му минават покрай къщата на Давуд, виждат дрехите на Нефес и Ийт да се сушат в градината. Той започват да разпитват сина на Давут, Идрис.

Текст от potv.bg

Тахир иска веднага да тръгне след Ведат, за да помогне на Нефес и Ийт, но майка му застава пред него и казва, че никъде няма да ходи.

-Мустафа, хората са въоръжени, ще ги убият! – провиква се притеснена Асийе.

Мустафа казва на брат си, че няма да му позволи да тръгне след жената на Ведат, като го ударя и поваля на земята, като го пита, какво го засяга това, че човекът иска да си върне жена си. Тахир се измъква от хватката на брат си.

-Къде е вашата човечност и доброта! Този негодник ще я убие! – крещи Тахир и тръгва да помогне на Нефес и Ийт.
Текст от potv.bg

Тахир, който познава много добре мястото, намира Нефес и заедно се опитват да се измъкнат от Ведат и хората му. На сутринта обаче тримата са притиснати в ъгъла на една много висока скала от Ведат и хората му.

-Върни ми веднага жената и детето! – крещи Ведат с насочен пистолет в Тахир.
-Защо? Да я пребиеш и затвориш отново ли? – пита Тахир.
-Теб какво те засяга, моята жена! Ако искам ще я обичам, ако искам, ще я бия! Веднага ми я върни, защото нямащ друг изход! Сам си, как ще победиш 100 човека?! – отвръща Ведат.
-Той не е сам! – казват току-що дошлите двама малки братя на Тахир.
Текст от potv.bg
-Четирима сме! – допълва Мустафа, който идва от другата страна и добавя: -Хайде, Ведат, вземай жена си и детето си и си тръгвай!
-Само ,ако аз му я дам, ще я вземе! Ела да си я вземеш! – предизвиква го Тахир.

Ведат му казва да не греши, а да слуша брат си. Тахир му отговаря, че винаги греши. Мустафа му казва да върне жената и детето, защото ще го убият.

-Мислиш, че ще дам жената и детето на този негодник, за да спася живота си?! На мен не ми трябва такъв живот! – отговаря Тахир.

Нефес казва на Тахир, че брат му е прав и Ведат ще го убие.

-Замълчи! Няма да ви дам на Ведат! Вярваш ли ми?! – пита Тахир жената, като поглежда към бездната зад гърба им.
-Да! – отговаря Нефес.
-Тогава се надявай на късмет! – казва Тахир, като взема Ийт от ръцете на Нефес, а след това я хваща за ръка.

Оставени без избор, тримата скачат в морето, за голям ужас на Ведат и братята на Тахир.

Текст от potv.bg
Падайки във водата Тахир пуска Нефес и тя пада на дъното като ударя главата си.

В същото време Мустафа дава команда на братята си да тръгнат с него към брега. Ведат и хората му тръгват след тях.

В същото време Тахир излиза от водата и оставя Ийт на каменистия бряг и се връща за Нефес. Тахир се гмурка няколко пъти докато открие жената. Най-накрая я открива, но тя изглежда безжизнена.

Тахир изважда Нефес на брега и започва да ѝ прави изкуствено дишане, като се моли да не ги оставя. Нефес идва в съзнание.

Междувременно Ведат и неговите хора стигат до брега, но не успяват да открият бегълците, защото тримата са се скрили и не се виждат между скалите.

Мурат и Фатих, братята на Тахир, ги намират и вземат маратонката от крака на Ийт и я хвърлят на брега, като объркват хората на Ведат.
Текст от potv.bg

В същото време Асийе притеснена, че не може да се свърже с Мустафа, взема ловното оръжие с патроните, които висят в стаята и казва на свекърва си, че отива да ги намери. Свекърва ѝ тръгва след нея. След малко Асийе среща съпруга си и братята му. Мустафа взема пушката от ръцете и с поглед ѝ казва, да върви пред него.

Текст от potv.bg
Благодарение на помощта от братята си Тахир, Нефес и Ийг излизат от скривалището и се отправят към селото, където намират подслон в къщата на чичо Давуд.

Снахата на чичо Давуд дава сухи дрехи на Ийт и Нефес, но прави грешка, като изпира мокрите дрехи на жената и детето и слага на въжето в двора.

Ведат пристига там и разпознава дрехите, след което влиза насила в къщата, като се държи жестоко както с всички, които се намира там.
Текст от potv.bg
Междувременно Тахир с помощта на чичо Давуд с Нефес и Ийт пристигат при имама Осман, бащата на Асийе, за да види как са пръстите на Нефес, но старецът му казва, че не са добре и че спешно трябва да ги види лекар.

Тахир отива в дома на Мерджан, момичето, което Санийе е харесала за негова съпруга.

Мерджан отваря вратата на Тахир, а той ѝ казва, че е дошъл при сестра ѝ Назар.

-Ти с нея ли? – казва Мерджан. Мерджан си мисли, че вчера майка му е идвала да говори не за нея, а за сестра ѝ, но Тахир ѝ казва, че не разбира за какво говори, но му трябва медицинска сестра и ако сестра ѝ е у дома, дали може да я повика.

Излиза Назар, а Тахир ѝ казва да се облече и дойде с него, защото има една работа за нея.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.57, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.56, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.43, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.42, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.41, (Diema Family) - какво ще се случи...