Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.150, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тахир и Нефес отново връщат Ийт в училище. След училище отиват на ресторант и Нефес ги плаши с апетита си. Берак заминава за Истанбул, за да се види с майка си. Как ще реагира Фатих? Разберете още какво ще се случи в епизод 150 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 29 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 149 на „Ти разкажи, Черно море“ Тахир успява да попречи на Мурат да се самоубие. Къде е Назар?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 150 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 29 септември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Фикрет дава на Берак плик с пари и я съветва да отиде в Истанбул, да си наеме малка къща и да вземе майка си от старческия дом.

Али е възстановена на работа.

Тахир и Нефес отново връщат Ийт в училище. След училище отиват на ресторант и Нефес ги плаши с апетита си.

Берак съобщава на Фатих, че заминава да се види с майка си. Как ще реагира Фатих?

Мустафа и Тахир отиват до Истанбул за резервни части.

Берак се сбогува с чичо Осман, Есма, Али и семейство Калели.

Мурат влиза в хола с наведена глава. Калели се опитва да се държи така, сякаш нищо не се е случило. Мустафа казва на братята, че е време да отидат в морето за пясък и моли Мурат и Фатих да съберат екип.

Берак връща телефона на Фикрет и му разказва, че майка ѝ я е нарекла дъще. Фикрет дава на Берак плик с пари и я съветва да си вземе довиждане с всички, които са ѝ помогнали тук, а след това да отиде в Истанбул, да си наеме малка къща, да вземе майка си от старческия дом и да изгради свой собствен живот. Берак благодари на Фикрет, но Фикрет ѝ отговаря, че той трябва да е този, който ѝ благодари, за това, че му е позволила да изкупи греха на сина му.

Али пристига в офиса на Есма и ѝ казва, че са му върнали поста на комисар, след което се Али се обажда на Тахир и му казва, че е възстановен на работа.

Тахир, Нефес и Ийт пристигат в училището. Тахир пита директора какво трябва да направят, за да отстранят всички пропуски на Ийт. Директорът им казва, че в класа на Ийт има нов учител и ако момчето учи усърдно, бързо ще настигне съучениците си по програмата.

Берак се обажда на Фатих и му казва, че трябва да се срещнат.

Берак се среща с Фатих, че Фикрет е намерила майка ѝ и заминава за Истанбул. Фатих е щастлив, че Берак е намерила майка си, но е тъжен, че тя ги напуска.

Тахир води Ийт и Нефес в едно кафене. Нефес си поръчва сандвич с наденица, сода и еклери. Усещайки миризмата на кисели краставички, Нефес си поръчва и картофи с кисели краставички с кетчуп и майонеза. Тахир с изненада пита дали Нефес е закусвала тази сутрин. Нефес не разбира какво лошо има в това, че тя иска да яде. Нефес също така моли да купи зелена слива по пътя към дома.

Берак благодари на Фатих, че я е спасил от ръцете на Ведат и ѝ е помагал дълго време. Берак иска да хване ръката на Фатих, но той ѝ забранява да го направи.

- Не ме хващай за ръка. Ако държиш ръката ми, ще ме боли още повече.

Берак обещава на Фатих, че ако майка ѝ се оправи и може да понесе пътуването, да се върнат. Фатих моли Берак да не дава обещания.

- Аз ще чакам, а чакането е много трудно. Недей. Радвам се за теб, че най-накрая ще се срещнеш с майка си. Аз съм най-щастлив, че си намерила майка си, и съм най-разстроен, че ще си тръгнеш. Ще ми бъде много трудно.

Берак му казва, че вече си е купила билет и самолетът излита през нощта. Берак обещава да дойде в имението на Калели вечерта, за да си вземе довиждане с всички. Берак със сълзи на очи прегръща Фатих.

Фатих се връща в офиса и казва на Мурат, че Берак си тръгва. Фатих се оплаква, че отново е останал без нищо.

Тахир обещава на Нефес и Ийт, че ако учат добре, да им купи велосипеди. Ийт с радост казва на майка си, че отсега нататък ще могат да карат велосипеди извън стените на дома им. Нефес си спомня как в къщата на Ведат е можела да кара велосипед със сина си само в двора на къща. Тахир разбира какво мисли Нефес и под предлог, че трябва да се обади по работа, напуска кафенето.

Тахир вдига капака на колата си, изключва маркуча за гориво и след това се обажда на свой приятел.

Тахир се връща в кафенето и иска сметката. Тахир качва съпругата и сина си в колата, но тя не запалва. Нефес предлага да извика такси. Тахир уверява, че има по-добра идея. В този момент пред Тахир се появява камион. Тахир изважда от багажника велосипед за Ийт и за него и Нефес.

Нефес изненадано пита откъде са се взели велосипедите:

- От багажника, Нефес. Знаеш, че имам слабост към това, което намирам в багажника.

Нефес с благодарност прегръща съпруга си.

Тахир, Нефес и Ийт се прибират с велосипедите си вкъщи. Нефес си мисли как е знаела, че един ден този ден ще дойде.

Фикрет пристига в джамията.

- Осман ходжа, правя всичко възможно, повярвайте ми. Никой не може да промени миналото и аз не съм изключение. Но повярвайте ми, аз намерих майката на Берак. Наистина го направих. Събрах отново майката и детето, помогнах им да го направят.

- Аз знам. Есма ми каза, а ти си помогнал и на Али?

- Е, да кажем просто, че почистих мястото.

- Лесно е да поправиш чуждите грешки, нали?

- Ако си достатъчно силен, за да го направиш, е така.

- Истинската сила е в това да поправиш собствените си грешки, нали?

- Така е. Много е трудно, а понякога е невъзможно.

- Какво те води при мен?

- Нямам при кого друг да отида. Няма на кого да обясня състоянието си.

- Ти убили сина си. За това ще отговаряш пред Бог. Не се съмняваш в неговата справедливост, нали?

- Абсолютно не.

Тахир, Нефес и Ийт пристигат вкъщи. Мустафа се обажда на Тахир и го моли да го чака вкъщи. Мустафа влиза в офиса и забелязва депресивното състояние на Фатих. Мурат му казва, че брат му е разстроен, тъй като Берак заминава за Истанбул. Мустафа казва на Фатих да се радва за Берак.

Мустафа се връща вкъщи и казва на Тахир, че трябва да летят до Истанбул, за да купят части за кораба. Мустафа обяснява, че ще се върнат у дома утре вечер. Асие и Нефес не харесват факта, че съпрузите им ще останат да нощуват в хотел в Истанбул.

Нефес и Асие изпращат съпрузите си за Истанбул. Ийт моли Тахир да му донесе радиоуправляема кола.

Мурат и Фатих се връщат у дома. Асие забелязва плик в ръцете на Мурат и пита за кого е, а Мурат обяснява, че пликът е за Тахир.

Берак се сбогува с Осман и Есма. Али отвежда Берак в дома на Калели, за да си вземе довиждане с тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.196, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.195, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.194, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.192, (Diema Family) - какво ще се случи...