Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.149, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тахир успява да попречи на Мурат да се самоубие. Къде е Назар? Разберете още какво ще се случи в епизод 149 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 28 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 148 на „Ти разкажи, Черно море“ Мустафа води Асие на вечеря, но нещата не се развиват добре. Джемил отпраща Сание, Мурат и Осман, и изхвърля Назар от дома си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 149 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 28 септември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Нефес отива да види Тюркян и Мерджан и да ги успокои.

Къде е Назар?

Джемил пристига пиян в къщата на Калели, за да потърси сметка на Мурат.

Тахир успява да попречи на Мурат да се самоубие.

Фикрет казва на Берак, че е открил майка ѝ.

Нефес пристига в къщата на Дагдевирен, където Тюркян я прегръща със сълзи на очи. Мерджан ѝ съобщава, че Назар току-що се е обадила и е казала, че отива да се види с приятелката си в Истанбул.

Тюркян се чувства опозорена и иска да пропадне вдън земя. Нефес предполага, че Назар сигурно се страхува, и моли Тюркян да отвори вратите на родната ѝ къща, ако Назар се върне, но Мерджан е убедена, че баща ѝ никога няма да приеме Назар.

Нефес и Мерджан излизат навън. Нефес пита Мерджан дали е знаела, че Назар ще избяга от сватбата. Мерджан поклаща глава. Съпругата на Гюлтекин се втурва към къщата на Дагдевирен. Мерджан казва на жената, че сега не е време за гостувания, и се прибира в къщата и затваря след себе си вратата. Жената не се успокоява:

- Нефес! Защо всичко се случи така? Нима тя си има някой друг? Е, Назар се справя добре, какво широкосърце има тя. Първо Ведат, после Мурат, а сега се чудя кой ще е следващият.
- Как, не знаеш ли? Назар току-що се обади, че е избягала с мъжа ти! – отвръща Нефес и си тръгва.

Жената изважда телефона си с треперещи ръце и се опитва да се обади на Гюлтекин, но той не отговаря на обаждането.

Джемил пиян пристига в имението на Калели, като преглъща сълзите си, разказва на братята на Калели колко се е гордял с дъщеря си, когато е станала медицинска сестра.

Джемил не разбира какво е искал Мурат от дъщеря му и защо Мурат не се появява пред него. Джемил губи равновесие и пада, но Тахир успява да го вдигне.

Тахир води Джемил в дома на Дагдевирен, вратата му отваря Тюркан. Тахир слага Джемил на леглото и мълчаливо си тръгва. Мерджан настига Тахир и му благодари, че е довел баща ѝ.

Мурат не успява да се свърже с Назар и насочва пистолет към главата си. Тахир пристига в офиса на Калели и вижда брат си с пистолет поставен на слепоочието.

Тахир мълчаливо влиза в кабинета и сяда срещу брат си:

- Какво ще правиш с това, негоднико? Ще се застреляш в главата ли? И после какво? Това, което ще се случи, е главата ти да бъде разбита на парчета. Всички ние ще бъдем разбити на парчета. Не разбираш ли, че това е масово убийство, братко. Ще убиеш повече от един човек с един куршум.
- Много ме боли!
- Искаш да кажеш, че щом те боли, трябва да ни боли и нас? Мислиш ли, че ще разберем болката, която изпитваш?

Тахир напомня на Мурат, че самоубийството е най-големият грях. Мурат, през сълзи, слага пистолета на масата. Тахир връща Мурат у дома

Тахир признава на Нефес, че ръцете и краката му са изтръпнали, когато е видял пистолета в слепоочието на Мурат. Нефес е убедена, че Мурат може да се справи. С братя като тях, те ще преодолеят всичко.

Тюркян се събужда през нощта и вижда, че мястото на леглото на съпруга ѝ е празно. Жената влиза в стаята на дъщерите си. Джемил спи на леглото на Назар прегърнал възглавницата ѝ.

Сание е недоволна, че Асие ѝ е сервирала домати, нарязани на едро и необелени. Асие не разбира недоволството на свекърва си и я пита дали няма зъби, за да отхапе домат с кората.

Осман идва в дома на Калели и пита как се чувства Мурат. Тахир отговаря, че брат му е съкрушен.

Осман ги моли да го слушат внимателно:

-Човек, чиято гордост е сломена, става уязвим. Сякаш е покрит с рани от главата до петите и всичко, което го докосва, го наранява. Дори ако го докоснеш, за да сложиш лечебен мехлем върху раните му. Не бива да му показвате в момента обичта си. Изненадани сте, но е така. Прекаленото внимание и милост, ще го наранят и това ще накара раните му да кървят. Защото милостта наранява този, който най-много се нуждае от нея. Няма да му обръщате прекалено много внимание, но ще се отнасяте добре с него. Няма да му показвате любов - ще се превърнете в тази любов. Няма да му помогнете - ще го помолите за помощ. Ще кажете, че се нуждаете от него, и той ще ви помогне.

Дурук казва на Фикрет, че човекът на Ведат е предал един пакет на определен човек. Фикрет му нарежда да проследи човека и да разбере какво има в пакета. Фикрет си дава сметка, че за смъртта на Ведат никой не знае, освен неговите хора. Значи сред тях има предател.

На сутринта Фикрет пристига в къщата на Осман. Берак отваря вратата. Фикрет предлага на момичето да поговорят малко за майка ѝ.

Фикрет изпива чаша чай и разказва на Берак:

- Ведат е наранил много хора, но най-вече мен. Добре де, за всеки човек собствените му проблеми изглеждат големи. Както и да е, това е моето дете. Опитвам се да поправя и изградя всичко, което той е разрушил в живота си. Но не знам колко от греховете му ще успея да изкупя. Не знам колко дълго ще продължи животът ми. Една от жертвите от ръцете му си ти. Аз знам. Убил е баща ти и е скрил майка ти някъде, но дъще, аз намерих майка ти.
- Намерила си? Къде е тя?
- Намерих я. В един от домовете за стари хора. Слава Богу, тя е в ясно съзнание и започва да говори малко. Лечението ѝ продължава.

Берак иска да чуе гласа на майка си. Фикрет се обажда в старческия дом и казва, че е време. Фикрет подава телефона на Берак. Момичето държи телефона до ухото си с треперещи ръце.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.196, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.195, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.194, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.192, (Diema Family) - какво ще се случи...