Актуално В програмата

Тервел Пулев влиза в Къщата за новата седмична мисия

Добави коментар

Големият финал на VIP Brother „Женско царство“ е 2 ноември, на 5 стартира All Stars

 По малко от две седмици остават до финала на VIP Brother „Женско царство“. Сезон 2018 ще завърши на 2 ноември, а само няколко дни по-късно - на 5 ноември Къщата ще приеме новите си All Stars Съквартиранти. Кои и колко ще са те, знае само Биг Брадър.

 

Добави описание

 

На метри от големия финал в Къщата беше дадена и новата седмична мисия "Родители и деца". В нея Мира и Стефан имат нелеката задача да влязат в ролите на майка и баща в Къщата. Двете "фамилии" ще се борят за титлата "Най-образцово семейство". Мира ще се грижи за Петко, Ричард, Лора и Божана, а Стефан ще следи за възпитанието на Константин, Наско и Ваня.

 

Добави описание

 

Броени дни преди боксовата гала-вечер с негово участие, която ще бъде излъчена пряко в ефира на DIEMA XTRA на 27 октомври, звездата Тервел Пулев влезе в Къщата, за да проведе първата професионална тренировка по бокс на Съквартирантите. Освен нея, довечера ще видим и боксовите мачове, проведени под съдийството на Слави Хараламбов.

 

Добави описание

 

Освен напрежението създало се след боксовите изяви на Наско, Петко, Константин и Ричи, Съквартирантите намират все повече и повече поводи за раздори. Нервите на Ваня са обтегнати до краен предел, а какво я накара да изгуби контрол ще разберем довечера в 21:00 ч. само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза