Лица Други

Терминатор: Мрачна съдба от днес в кината

Добави коментар

Джеймс Камерън, Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер се завръщат, за да ни разкрият съдбата на човечеството след деня на Страшния съд

Вижте къде и кога да гледате "Терминатор: Мрачна съдба"

 

За Терминатор: Мрачна съдба се завъщат ключовите персонажи от по-ранните филми в поредицата. Арнолд Шварценегер отново ще се появи в ролята на Терминатора. Линда Хамилтън, която изигра главната героиня Сара Конър в Терминатор (1984) и Терминатор 2 (1991), ще се завърне в света на Терминатор за първи път от близо 30 години. Джеймс Камерън, сценариста и режисьора на Терминатор и Терминатор 2 , както и "Титаник" (1997) и "Аватар" (2009) също се завръща като продуцент на предстоящия филм.

 

Добави описание

 

Повече от 20 години са изминали откакто Сара Конър предотврати Деня на Страшния съд, промени бъдещето и пренаписа съдбата на човечеството. Дани Рамос (Наталия Рейес) води тих и спокоен живот в Мексико Сити с брат си (Диего Бонета) и баща си, когато високо технологичен и смъртоносен Терминатор – Рев-9 (Габриел Луна) – пристига от бъдещето, за да я залови и убие. За да оцелее, Дани ще обедини сили с две жени воини: Грейс (Макензи Дейвис), подобрен супер-войник от бъдещето и Сара Конър (Линда Хамилтън). Преследвани от Рев-9, който безмилостно унищожава всичко и всеки изпречил се на пътя му, те попадат на един T-800 (Арнолд Шварценегер), който може да е тяхната последна надежда.

 

Добави описание

 

Режисьор на Терминатор: Мрачна съдба е Тим Милър, който е познат на публиката с първия филм за Дедпул. Сценарият е дело на Дейвид Гойър, Джъстин Роудс и Били Рей. Продуценти са Джеймс Камерън, Чарлс Игли, Джош Фридман, Дейвид Гойър и Джъстин Роудс. В ролите освен Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер са Макензи Дейвис, Наталия Рейес, Габриел Луна, Диего Бонета  и др.

 

Вижте къде и кога да гледате "Терминатор: Мрачна съдба"

 

Гледайте "Терминатор: Мрачна съдба" от 25 октомври 2019 в кината в цялата страна.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Терминатор: Мрачна съдба