Актуално В програмата

Теми в предаването "Часът на мама" тази седмица

Добави коментар

Атанас Бончев - Наката от „Аламинут” ще представи малкия си син Ян в „Часът на мама” вторник, 21 октомври
Теми в предаването "Часът на мама" тази седмицаАтанас Бончев - Наката от „Аламинут” ще представи малкия си син Ян в „Часът на мама” вторник, 21 октомври

Няколко съвета против есенната депресия ще даде актьорът Христо Гърбов от „Комиците”

Още утре в „Часът на мама” зрителите ще разберат кои занаяти владее съвременната жена и кои от тях е добре да познава младия татко в едно семейство. Новобранецът в обществото на популярните татковци актьорът от „Аламинут” – Йордан Бончев – Наката ще бъде гост по темата в предаването, а зрителите ще видят 23-дневния му син - Ян за първи път в ефир. За малкия Ян първата му телевизионна изява ще бъде и първото му излизане извън дома.

В сряда основна тема в предаването ще бъде ученическата любов. Специалистите Илия Врабчев (сексолог) и Димитър Аврамов (психолог) ще дадат ценни съвети на родителите как да приемат любовните терзания на децата си в ученическа възраст. Опита си и срещите си с влюбени невръстни двойки в ефир ще сподели водещата на „Море от любов” Наталия Симеонова. За финал тя е обещала на Ива и Боги да сподели откровено за своята първа ученическа любов и кои са имената, които още пази дълбоко заключени в сърцето си.

На 23 октомври (четвъртък) специалисти ще коментират въпроса по колко джобни е добре да даваме на децата си и от каква възраст ? Зрителите ще могат да съпоставят своите нагласи с идеята на постоянния консултант на предаването по теми за възпитанието на подрастващите Елена Кърпачева, която е на мнение, че децата могат да бъдат поощрявани за много /но не и всички!/ дейности, свързани с домашната работа. Колкото до дневните пари, те не бива да са повече от 2 лева, ако на детето е осигурен обяд - поне така излиза от анкетата, направена от Бавачката на „Часът на мама” - Галя. Зрителите ще научат и колко са джобните, които дава ежедневно Кичка Бодурова на 15-годишната си дъщеря, ученичка в САЩ.

Темата в петък е свързана с личната история на баба Нина, която не може да вижда внучето си и дори да докаже роднинската си връзка с него.
Детето е настанено в социален дом от две години и расте без родителска грижа при роднини, които могат да се грижат за него. Правен съвет по случая ще даде адвокат Грозев в студиото на предаването.

Следващият понеделник зрителите ще получат няколко полезни съвета от националния консултант по психотерапия професор Вихра Миланова за това как да избягат от есенната депресия. А екипът на предаването на свой ред ще им предложи поне пет рецепти за добро настроение, напук на скъсяващите се дни. Кои са те зрителите ще разберат в последния понеделник на месеца. Рецептите са проверени и изпитани от гостите в студиото, сред които са актьорът Христо Гърбов от „Комиците” и танцьорът Памбос.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък