Архив Жените с Марта Вачкова

Темата в “Жените” на 19 март са големите женски гърди

Добави коментар

Силвия от „Сървайвър” 3 и най-секси БГ дупе Биляна Йотовска обсъждат проблемите на жените с големи гърди

Темата в предаването “Жените” на 19 март, четвъртък, са големите женски гърди и големите проблеми, които те създават. Болки в кръста и гърба, допълнителни разходи за сутиени по поръчка, труден избор на дрехи... това са само част от проблемите на едогърдестите дами.

Топмоделът Биляна Йотовска

Топмоделът Биляна Йотовска на корица на списание Maxim

Топмоделът Биляна Йотовска, която бе провъзгласена за „Мис дупе 2008”, ще заяви в предаването: „Не вярвам на мъже, които казват, че не се интересуват от големи женски гърди”. Красивата манекенка, чийто резмер е „80 С”, си спомня за своя съученичка с най-големите гърди в класа, с която момчетата редовно са се сбивали в знак на симпатия. Заради големия си бюст момичето било подлагано на постоянен тормоз от страна на своите съученици, които всъщност са я харесвали точно заради по-едрите ѝ гърди.

Ани Михайлова от „Шоуто на Канала”, чийто размер е два пъти “D”, споделя, че гърдите ѝ са пораснали още, когато е била на 11. Те изведнъж започнали да растат “като гъби”. В началото Ани се притеснявала, но после разбрала, че големите гърди са предимство. Все още хората я потупват по гърба, за да не се прегърбва.

Красивата сървайвърка Силвия Радулова си купува сутиени с големина “75 В +”. Почитателката на екстремните преживявания споделя, че най-подходящият спорт за стягане на бюста е плуването, както и упражненията с гирички. Марта провокира Силвия да направи няколко лицеви опори в студиото. Сървайвърката заедно с гласа зад кадър Жоро Златарев се впуска в надпревара за най-много лицеви опори, изпълнени за най-кратко време, и успява да го победи.

Психоложката Соня Китова обяснява, че „малките момиченца се притесняват от порастването на гърдите си, защото още не са осъзнали красотата на своето тяло”. Китова разсяснява защо мъжете обичат женските гърди. Според психологическите теории това ги връща в детството, защото тогава около гърдите на майка си те са се чувствали защитени и уверени.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жените с Марта Вачкова

"Жените с Марта Вачкова", 29 април от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 10 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 9 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 28 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 14 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1