Актуално В програмата

Телевизионна премиера на дъщерята на Сергей Станишев при Лора Крумова

Добави коментар

Телевизионна премиера на малката Дария - дъщерята на БСП лидера Сергей Станишев и пиар консултанта Моника Йосифова при Лора Крумова
Първото ТВ участие на малката Дария -  дъщерята на БСП лидера Сергей Станишев и пиар консултанта Моника Йосифова – ще бъде в „Тази събота” от 9.00 до 11.00 часа по bTV.

Лора КрумоваЕкипът на предаването гостува в дома на семейството, за да разкаже кой сменя памперсите и кой масажира бебето, как е пламнала любовта между родителите на Дария и правят ли компромиси, за да са заедно.

Зрителите на bTV ще научат и истинската история на певеца Володя Стоянов – защо Фатик е стрелял в микрофона му, защо Васил Илиев не е давал да падне косъм от главата му и защо не са го приели в консерваторията.

За първи път Вежди Рашидов гостува в телевизионно студио заедно със съпругата си - доктор Снежана Бахарова. Как ѝ е предложил брак, каква е историята на любовта им и кога е бил най-тежкият им момент като семейство – ще стане ясно на живо в студиото на водещата Лора Крумова.

В съботното и неделното издание на предаването ще гостуват и актьорите Васил Драганов и Илка Зафирова - с разказ за многото им лица на сцената и извън нея. Футболистът Дарко Тасевски и миската Ромина Андонова ще споделят пред зрителите на bTV за любовта, ревността и мечтаното бебе.
Гост на Лора Крумова ще бъде и певецът Кондьо с разговор за новата му автобиографична песен, за тежките и хубавите моменти в затвора и за семейното щастие.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя , Лора Крумова

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости