Инфо ТВ канали

Телевизия Туризъм

Добави коментар

Телевизия Туризъм (ТВТ, ТVT) е уникална телевизия, посветена на България. Тя е специализиран форматен телевизионен канал, който излъчва 100 % авторска продукция

Телевизия Туризъм (ТВТ, ТVT) е уникална телевизия, посветена на България. Тя е специализиран форматен телевизионен канал, който излъчва 100 % авторска продукция, предназначена само за него. Има 100 % българско съдържание, което се случва за първи път на нашия телевизионен пазар. България отдавна заслужава свой собствен телевизионен канал и Телевизия Туризъм го предоставя.

Телевизия Туризъм показва уникалната българска природа, най-красивите маршрути, забележителни гледки от страната, нейната богата история и култура, разкрива много интересни факти, понякога мистерии и любопитни легенди.

Програмата на Телевизия Туризъм отделя специално място за семейните пътешествия, приключенския дух, различни изследователски и фотографски експедиции... Чрез Телевизия Туризъм ще видите уникалния замисъл на дивата природата в България, ще разкриете много тайни от миналото, ще разберете за предизвикателствата на настоящето...

Отличителни черти на медията са високият професионализъм на екипа. Телевизията не само излъчва, но и произвежда качествена авторска продукция. Пример за това е, че още преди да бъдат излъчени в ефир, продукции на телевизията са носители на Гран при и първи награди от международни и национални кинофестивали за туристически филми.
Осомено предимство на телевизията е, че разполага с автори и оператори в различни точки от страната. Така Телевизия Туризъм има пряк достъп до достоверна информация и тесни връзки с местните общности.

Една от причините за създаването на профилирана телевизия като Телевизия Туризъм е и бързото развитие на туристическия бранш в България и туристическите услуги, както и осъзнатата необходимост този бранш да намери адекватна медия за изява и реклама. В програмата ѝ ще откриете информация за хотелски комплекси, ресторанти, спа-центрове, конни бази и винарски изби.

Ще намерите и много справочна информация за транспортните връзки, хижие и курортите на България, музеите и галериите, националните, религиозни и фолклорни празници.

Телевизия Туризъм предоставя на своите зрители богатство на посоки и теми, необичайни гледни точки, истински истории в изключително оригинални документални филми и десетки информационни поредици...

За първи път само Телевизия Туризъм представя пълната поредица от 100-те нацонални туристически обекта, като я допълва и показва 900 от всички най-интересни и любопитни туристически дестинации в България.
Програмата на Телевизия Туризъм се отличава със своя новаторстки подход, независимост и задълбоченост и не на последно място – с кристално качество на картината, при това 24 часа в денонощието...


Можете да се свържете директно с екипа на ТВТ по следния начин:
0 88 8687476 или набирайки директно
0 88 TOURISM или
0 TV TOURISM
Можете и да ни пишете на адрес:
tvt@see.bg
Или да изпратите писмо до:
Телевизия Туризъм
София 1000, п.к. 666

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър