Архив Big Brother

Тази вечер – сблъсъкът на лагерите в Big Brother family

Добави коментар

Стари срещу нови в борба за надмощие в къщата на Big Brother family, понеделник, 26 април в 20:00 ч. по Нова ТВ
Стари срещу нови в борба за надмощие в къщата на Big Brother family, понеделник, 26 април в 20:00 ч. по Нова ТВ

Ники Кънчев


Тази вечер - сблъсъкът, който всички чакаме – старите съквартиранти застават срещу новите с възможност да отвърнат на удара от изненадващата им поява. Новите семейства пропукаха сигурността на съквартирантите в къщата. Хората, които се виждаха като победители, сега се чувстват сериозно застрашени.Защо е така, ще обсъжда психологът на Big Brother family - Ани Владимирова. Тя ще разкаже повече за взаимоотношенията в новите семейства, превъзхождат ли те старите и с какво? По какво се различават новите участници като характери и качества?

Новите се хранят отделноЩе се запознаем с настроенията в двата лагера. Старите, които подозират и се съмняват във всеки, особено в Антоний. Новите, които не получиха шанс да се покажат като личности, а веднага бяха поставени под общ знаменател – врагове. Как това разделение се отразява на живота в къщата? Какви стратегии изграждат противниците?

По-късно в шоуто Big Brother ще постави двата враждуващи лагера в открит двубой.
Състезание в три рунда ще даде възможност за надмощие на един от лагерите. По три семейства от всеки отбор ще бъдат избрани за участие в битките, още преди да бъдат обявени задачите.

Трифонови няма да се дадатВ първи рунд по едно семейство от отбор ще отговаря на въпроси от обща култура, като решаваща е бързината на отговора. Вместо да натискат бутон, за да дадат своя отговор, участниците ще чупят яйце в главата си. Във втори рунд две семейства ще се надпяват. Азис и Денис Ризов ще бъдат журито в студиото, което ще оцени изпълненията на съквартирантите. В трети рунд участниците ще трябва да ядат буболечки и да преборят отвращението си от тях.

Победителите в двубоя ще получат три допълнителни номинационни точки за номинациите в четвъртък.
Тези точки ще бъдат дадени на противниците веднага, още тази вечер.

В Big Brother Live ще видим също скандал от ревност, предизвикан от тайната мисия на Борислава и Пламен.
Беларуската Анжелика далеч не е толкова освободена, колкото претендираше, когато се отнася до съпруга ѝ Радослав. Къща на изкушението ли е къщата на Big Brother family?
Какво ще се случи днес - кой е по-силен старите или новите съквартиранти? Предстои да разберем в 20:00 ч. по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала