Актуално В програмата

„Тази сутрин” тръгва на първото си лятно турне

Добави коментар

Студиа на открито сред популярни дестинации, характерната актуалност и ексклузивност ще бъдат фокус на предаването в последната седмица на юли

Пловдив, Царево, Созопол, Бургас и Несебър са спирките на първото лятно турне на Антон Хекимян и екипа на „Тази сутрин”. Когато целият обществен фокус се променя, bTV е  на мястото на събитията, за да проследи актуалните теми от деня. Верен на принципа да дава на зрителите си силата да знаят първи, екипът на предаването вече има потвърждение за участие и интересни разговори от различни ексклузивни гости и популярни личности. 

 

„Лятното турне е поредната стъпка, която екипът на „Тази сутрин” прави, за да бъде още по-близо до хората, да задаваме въпросите, които ги вълнуват и извън пределите на столицата. Тo е  продължение на процеса на разчупване на класическия формат на сутрешния блок. Втори водещ в студиото в bTV ще бъде Биляна Гавазова, която ще следи темите от София, а след турнето, тя ще замества Антон Хекимян, който излиза в заслужен отпуск”, коментира Валя Гиздарска, главен редактор Актуални предавания в bTV Media Group.


Студиата на предаването ще бъдат на открито-  от едни от най-популярните и обичани кътчета от България. Антон Хекимян ще посреща своите гости в старите градове на Пловдив, Несебър и Созопол,  храма „Успение Богородично“ в Царево и морската градина в Бургас.
Фейсбук страницата на „Тази сутрин” ще показва   ексклузивни кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”.


 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Златимир Йочев ще е основният водещ на сутрешния блок „Тази сутрин“ по bTV

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

„Тази сутрин“ с нов начален час