Актуално Какво ще се случи...

Тази седмица в "Пътят на честта": Жадувано отмъщение и ново начало

Добави коментар

Киро Християнина крои пореден удар върху бизнеса на семейство Станкови в предстоящите епизоди на сериала

 

Киро Християнина крои пореден удар върху бизнеса на семейство Станкови в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на безкомпромисното отхвърляне на един от героите от всички останали. Това ще доведе до особено краен и жесток план за отмъщение, в който живота си могат да загубят двама от персонажите. На фона на всичко това за главната героиня Кера предстои ново начало, което започва с драстична промяна във външния ѝ вид.

Световете на доброто и злото отново се сблъскват в лицата на Калоян и Киро Християнина в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Калоян за пореден път ще покаже благородство, помагайки на семейството на пострадалия работник Младен, а Киро ще докаже колко безскрупулен може да бъде, като се постарае работникът да не попречи на плановете му да срине г-н Станков и бизнеса му.

"Киро Християнина е изключително религиозен, защото това е начинът му да оправдава действията си пред самия себе си. Колкото и да е жесток и безскрупулен, той също се нуждае от нещо, в което да вярва и да се уповава след всички злини, които върши. Образът му все още не се е разгърнал изцяло и тепърва ще се развива" споделя за своя герой Веселин Плачков. За зрителите на NOVA предстои да видят докъде може да стигне Киро, преследвайки целите си и дали няма да разкрие и друга неочаквана страна от характера си.

Действията на героите в Царево също ще изненадат зрителите. Бонка ще загуби изцяло подкрепата и доверието на мъжа си Начо и ще бъде поставена в изключително неприятна ситуация, породена от собствените ѝ действия. Дичо ще опита отново да убеди Симона да сигнализира в полицията за поведението на Димитър, което става все по-крайно и към Симона, и в престъпните схеми, в които ще опита да въвлече и семейния бизнес. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​