Актуално В програмата

„Тази събота и неделя” изпраща пореден успешен ТВ сезон на живо от южното Черноморие

Добави коментар

Жени Марчева и Диана Любенова с ексклузивни срещи от брега на морето

„Тази събота и неделя” изпраща още един успешен телевизионен сезон с две предавания от морския бряг. В съботната сутрин Жени Марчева и Диана Любенова ще бъдат на живо от Бургас в звездната компания на треньора - емблема на бургазлии Димитър Димитров - Херо, който наскоро отбеляза своя 60-годишен юбилей. Сред специалните гости в изнесеното студио на bTV ще бъде още актьорът Юрий Ангелов, който от години не заменя Бургас и морето за нищо на света. Водещите ще срещнат зрителите и с най-известното семейство на пожарникари - Станислав и Цветомила Райчеви, добре познати и благодарение на победата на Станислав в MasterChef 2018.  Данчо Караджов и Иван Лечев също ще разкажат за новите си проекти и летните си турнета, а за Бургас, морето и ... изборите – гост в предаването ще бъде кметът Димитър Николов.

 

Интересни срещи от студиото в София обещава и Алекс Кръстева, която в съботната сутрин ще бъде в компанията на астрофизика Тихомир Димитров,  водещ на рубриката в „Преди обед“ - „В Космоса с Влади и Тишо“  и посланик на „Да изчистим България заедно“

 

В последното за сезона предаване Жени Марчева и Диана Любенова ще пренесат зрителите на морския бряг край Лозенец, където техен специален гост ще бъде големият Стефан Данаилов. Две деца, любов и слънце – това пък е формулата за щастие на актьорското семейство Яна Титова и Алек Алексиев, които също ще бъдат в приятната компания на водещите.


В седмицата на рекордното  плуване в Черно море ще гостува и плувецът - шампион Цанко Цанков.  За музиката и приятелството в предаването ще говорят Белослава и Нина Николина.  Зрителите ще се срещнат и с участниците в традиционния фестивал "Арт поток" - поетесата Мария Лалева, художника Стефан Божков и актьора Димо Алексиев.


Гост на Алекс Кръстева в София пък ще бъде психоложката Елена Ангелова, добре позната и от рубриката на радио N-JOY “Загубени в превода“, която ще дава съвети как да пазим семейната хармония по време на отпуск. Най- силната жена в България - Жасмина Гевезиева, ще сподели за зрителите как стига до златните медали след ада на хранително разстройство.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики