Актуално В програмата

Тази неделя в „Гласът на България“ летвата се вдига още по-високо

Добави коментар

Тази неделя в новия епизод на „Гласът на България“, зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната порция страхотно талантливи участници, които ще вдигнат още повече летвата в новия сезон на музикалното риалити.

От сцената ще звучат великолепни изпълнения - блус, рок, госпъл, кънтри, хаус и дори песен от мюзикъл на Disney. Интересни и разнообразни, участниците ще завладеят всички в залата и пред екраните, освен с гласовите си данни, чар и присъствие, и с уникалните истории и съдби, които ще споделят. Сред тях е младо момиче, което ще стъпи на сцената на шоуто съвсем изненадващо, с единствената цел да направи своята баба щастлива.

Национален съдия по колоездене ще изпълни наелектризиращо песен на AC/DC, а усмихнат археолог с кубински корени ще направи крачка към мечтата си да се занимава с музика. Той ще стъпи на голямата сцена на „Гласът на България“ директно от разкопките на АМ “Хемус“. Борбена, млада дама, която е преодоляла зависимостта си от наркотиците, ще сподели история за силата на волята и това как човек никога не трябва да се предава. Дошла в шоуто с идеята да предизвика себе си, тя със сигурност ще предизвика възхищението на зрителите с характера, таланта и желанието си да бъде преди всичко добър човек. Силно вярващ участник ще стъпи в музикалното риалити с широка усмивка и с мисия да каже на хората, че има смисъл и надежда за всички. Той ще се окаже познат на „чичо Иван“ (Лечев) и от този момент в епизода шегите с „чичо Иван“ няма да спрат.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Тази неделя няма да липсва и международно участие, а в негово лице ще се яви „човек с опит“, който може да се похвали, че вече е бил в отбора на Дженифър Хъдсън, в Английския вариант на шоуто. С италиански привкус, един от кандидатите ще се представи с песен на така актуалните Maneskin, а дали тя ще му донесе успех – ще стане ясно в неделя, точно в 20:00 ч. по bTV.

Бляскавите треньори ще се затруднят все повече от талантливите и отлично подготвени участници, които се явяват в шоуто. Задачата им ще става все по-тежка, а конкуренцията помежду им – все по-сериозна. Не веднъж в епизода ще бъде натиснат „блок-бутон“, а четиримата ще станат доста по-предпазливи, взискателни и пресметливи в избора си.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Вече имаме база за сравнение и трябва да избираме само достойни на вече избраните участници“, ще сподели Мастър Лечев пред останалите.

Въпреки ожесточената конкуренция, Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев ще си стават все по-близки и ще се чувстват все повече като отбор. Всеки от тях ще открие качества у всеки от останалите, които ще го впечатлят и ще допринесат да се сближат.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър