Сериали Документални

Татуировки в Маями

2 коментара

Един на всеки седем възрастни има татуировка. С увеличаваща се популярност сред обществото, татуировките са се превърнали в част от социалните норми и популярната култура.

Един на всеки седем възрастни има татуировка. С увеличаваща се популярност сред обществото, татуировките са се превърнали в част от социалните норми и популярната култура. Но има огромна разлика между красивите, малки цветя и по-сложните и смислени рисунки, които се правят в тази индустрия.

Discovery Travel & Living отваря магазин в Саут Бийч, за да покаже на зрителите колоритния, болезнен и заинтригуващ свят на изкуството на татуировките. Четирима приятели управляват ателие за татуси, в което живеят, работят и се забавляват. Художниците-майстори са Ейми Джеймс, Крис Нунес, Крис Гарвър и Дарън Брас – те работят заедно, за да популяризират това изкуство.

Поредицата ги представя на и извън работното място от сутрин до вечер и проследява техните нощни лудории. Освен това ще обърнем внимание и на историята, която всяка татуировка притежава, причината за съществуването ѝ и специалното отношение на „собственика” й. Клиентите на нашите художници варират от 18-годишни „новобранци” до известни актьори и затворени специалисти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Татуировки в Маями

Тези празници Discovery Channel ти подарява твоите любими предавания