Актуално Други

Търсят се Таргариени

Добави коментар

Започна търсенето на актьори за предисторията на “Игра на тронове” - House of the Dragon (Домът на драконът).

Започна търсенето на актьори за предисторията на “Игра на тронове” - House of the Dragon (Домът на драконът).

 

Knight Edge Media съобщава, че са видели официалното кастинг повикване за House of the Dragon (Домът на драконът). То разкрива малко повече за това, което феновете могат да очакват от поредицата. Tърсят се Егон, Висения и Ренис Таргариен.  Пълните описания на героите са следните:

 

Добави описание

 

Егон Таргариен 20-29 годишен, бял. Женен за двете си сестри Висения и Ренис. Необщителен, тих, благочестив. Суров с онези, които му се противопоставят. Язди дракона Балерион. Водеща роля.

Висения Таргариен  20-29 годишна, бяла. По-възрастната сестра и съпруга на крал Егон Таргариен. Пищна, строга, сериозна и злопаметна жена. Язди дракона Вхагар. Водеща роля.

Ренис Таргариен  20-29 годишна, бяла. Най-младата сестра на крал Егон Таргариен. Сърдечна, грациозна, игрива, любопитна, импулсивна и склона към фантазии, с палав аспект към нейната личност. Язди дракона Мераксес. Водеща роля.

Добави описание

 

 

Все още няма обявен актьорски състав за  House of the Dragon (Домът на драконът). Базиран на книгата на Джордж Р. Мартин - „Огън и кръв“, новият сериал се развива 300 години преди началото на “Игра на тронове” и ще покаже на зрителите завоеванието на Вестерос от Таргариените.

 

Добави описание

 

House of the Dragon е създаден от автора на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин и Райън Кондал. Слоганът на шоуто ще бъде „Огънят ще царува“ ("Fire Will Reign”), като се позовава на факта, че Таргариените са използвали силата на своите дракони, за да поемат контрола над Седемте кралства и да започнат царуване, което продължава три века. Първият сезон на сериала ще има 10 епизода. Мигел Сапочник, спечелил Еми за епизода "Battle of the Bastards", ще режисира пилотния и допълнителни епизоди. Сапочник и Кондал ще играят ролята на шоурънъри.


Като се има предвид, че House of the Dragon (Домът на драконът) все още е в начален етап на развитието си, няма ясна представа кога ще излезе на малкият екран.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове , Домът на дракона , House of the Dragon

“Домът на дракона” оглавява списъка на най-пиратстваните телевизионни сериали

Ще участва ли Хенри Кавил в “Домът на дракона”?

„Домът на дракона“ постави безапелационен рекорд и с финала си

“Домът на дракона” постави рекорд в HBO Max в България

"Домът на дракона" е най-голямата европейска премиера за HBO и HBO Max