Актуално Търси се...

„Търси се” самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев

Добави коментар

Самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев за стила, татуировките и най-близките си хора – в неделяот 11:00 часа в „Търси се” по bTV

Самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев за стила, татуировките и най-близките си хора  – в неделяот 11:00 часа в „Търси се” по bTV

Най-екстравагантният член на журито на MasterChef - Chef Петър Михалчев, ще бъде специален гост на ток шоуто „Търси се“ тази неделя, 28 февруари, от 11:00 часа по bTV. Оказва се, че освен самият той, също толкова пъстър, шарен и любопитен е и личният му свят.

Първата среща за него ще бъдат останалите членове на строгото, но справедливо жури  – Виктор Ангелов и Андре Токев, които се познават с Пепи много преди да се срещнат в предаването. Той ги допълва със спокойния си характер и с това, че е най-добрият в България в японската кухня.

Виктор Ангелов ще отправи към него едно почти неизпълнимо предизвикателство – да си сложи вратовръзка, и то не коя да е, а неговата първа вратовръзка на мечета.

„Търси се” самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев

Заради вечния им спор за тютюнопушеното, Виктор ще го предизвика да запали наведнъж цяла една кутия цигари. Как ще се справи с тези трудни предизвикателства – зрителите на bTV ще видят в неделя от 11:00 часа в „Търси се”.

 

„Търси се” самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев

 

За любовта, подкрепата и семейството ще разкаже съпругата на Chef Михалчев – Ина, с която заедно работят в японския си ресторант. Двамата се запознават на купон, а седмица по-късно той я кани на среща „с боб и люти чушки“. Ина признава, че най-трудният им момент е когато и двамата губят най-близките си хора – тя майка си, а той баща си. „Усещам подкрепата, опората и силата, която ми даде в този момент“, развълнувана признава Ина.

 

„Търси се” самураят в кухнята на MasterChef Петър Михалчев

 

Синът им Марио пък ще признае чрез ефира на „Търси се“, че също иска да стане готвач като баща си. „Той ми е приятел, не е много строг и винаги ми е за пример“, казва Марио. Той ще поиска от баща си разрешението да направи първата си татуировка в живота. „Когато стане на 18“, категоричен е шеф Михалчев.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Пепи с неговата майка и брат му, които ще разкажат труден ли е бил пътя му до успеха и какви са промените в него като човек. От личния му татуист зрителите  на bTV ще научат откъде тръгва стратта му към татуировките, а за първи път в телевизионен ефир Пепи Михалчев ще покаже и цялото си тяло!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , MasterChef

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“

Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“