Актуално Търси се...

„Търси се...” с Йоана Буковска, тази събота, 12 декември, от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Младата и талантлива актриса Йоана Буковска ще е гост в токшоуто „Търси е…” тази събота, 12 декември, от 11:00 часа, по bTV.
Младата и талантлива актриса Йоана Буковска ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси е…” тази събота, 12 декември, от 11:00 часа, по bTV.

Йоана Буковска

За успехите в професията, за тъжните и щастливите мигове в живота ѝ и за силата на любовта – зрителите ще научат от нейните най-близки приятели.

Първата изненада за Йоана ще бъде един от най-близките ѝ приятели и колеги – актьорът Герасим Георгиев
, с когото заедно играят в няколко постановки. Той ще разкрие, че въпреки че са достатъчно близки, Йоана „винаги е бетон по отношение на личния си живот”. „Трудно можеш да достигнеш до нея. Тя е една жена и една актриса с характер”, споделя Геро.

Сред най-близките приятели на Йоана през последните години е и младият актьор Антоний Аргиров. „Тя е много верен приятел и добър слушател. Чешит е, но е много готин човек”, признава Антоний. Той ще сподели, че единственото, което не харесва в актрисата, е изборът ѝ на кола, а онова, с което винаги го изненадва, са странните неща, които готви. Актьорът ще предизвика своята приятелка да направи физиономия на извънземно, с която често го разсмива.

Йоана Буковска


Да изиграе себе си и състоянието, в което се намира в момента, ще я провокира най-близката ѝ приятелка Марияна. Как Йоана ще пресъздаде щастието и любовта, която изпитва на този етап от живота си, зрителите ще видят в „Търси се...”. Актрисата ще признае, че в момента обича и е обичана, след като дълго време не е откривала любовта. За срещата ѝ с нейния приятел Иван, емоциите и промяната в нея ще стане ясно в предаването. Йоана ще разкаже и за отношенията си със своите двама братя и семейството й, което винаги е било до нея. През сълзи актрисата ще сподели какъв тежък момент са преживели те наскоро.

От актьорската гилдия водещите Меги и Нели ще я срещнат още с Малин Кръстев и Иван Радоев.
Малин ще я провокира да пренебрегне любовта си към млякото с какао и да изпие в студиото на „Търси се” чаша вино на екс. Трудно ли ще е да изпълни това предизвикателство – ще разберете в събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“