Актуално Търси се...

«Търси се» през годината, събота, 26 декември, по bTV

Добави коментар

Най-вълнуващите моменти от предаването «Търси се» през годината, тази събота, 26 декември, по bTV
Най-вълнуващите моменти от предаването «Търси се» през годината, тази събота, 26 декември, по bTV

«Търси се» през годината,Тази събота, 26 декември, екипът на „Търси се” ще припомни на зрителите на bTV най-вълнуващите моменти в предаването през изминалата година. Водещите Меги и Нели са избрали да направят това по един нестандартен начин. В отделни сегменти те ще покажат чувствата, срещите, необичайните таланти, тъжните моменти и смеха, които техните гости са разкрили в студиото на „Търси се” през 2009-а.

Началото ще бъде отредено на любовта и нейните проявления. Зрителите ще си припомнят сълзите на Наталия Симеонова по време на изповедта на съпруга ѝ Денис Ризов за тяхната раздяла. Ще чуят откровенията на Дони за любовта му към Нети и силните чувства, които изпитват до днес. Ще видят как любовта може да се превърне в приятелство в лицето на Хилда Казасян и Чочо Попйорданов.

През годината в студиото на „Търси се” бяха пролети и много сълзи. Чрез тях гостите показаха тъгата, болката и щастието си. Зрителите ще видят сълзите на Кръстьо Лафазанов и откровенията за личните загуби в живота на Алекс Раева, Богдана Карадочева и Иван Костов.

Запазена марка на „Търси се“ са предизвикателствата, които бяха отправяни към гостите от най-близките им хора. Водещите Меги и Нели ще припомнят в какви превъплъщения зрителите видяха популярните лица през годината. Сред предизвикателствата са как Дони прави фокуси, как Иван Костов прави упражнения за кръста и как Светльо Витков яде червеи в студиото на предаването.

И понеже празниците са съпътствани от песни и танци, зрителите ще видят колко настроение внесоха в студиото любимите им гости с уникални песни и танци, които разкриха скритите им таланти. Екипът на предаването ще припомни изпълненията на китайски на Наско от БТР, чалга песента на Жени Калканджиева, незабравимите танци на Виктор Калев, Миро, Ваня Щерева и много други.

Водещите Меги и Нели са събрали и една голяма порция смях, с която зрителите се зареждаха през годината, и на Коледа ще я поднесат в големи дози заедно с Чочо Попйорданов, Богдана Карадочев, Астор и др.

Зрителите ще си припомнят и най-вълнуващите и забавни срещи в студиото на „Търси се” . Отново ще видят как Росен Петров се срещна с Евтим Милошев, Кирил Маричков - с Петър Стоянов, Тодор Колев - с Хачо Бояджиев и как Виктор Калев се развълнува от срещата със своята малка племенница.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“