Актуално Търси се...

"Търси се": Журналистът Георги Тошев

Добави коментар

Георги Тошев в „Търси се...” - за тайните, скрити в куфара на един пътешественик тази събота, 17 октомври от 11.00 часа
Космополитният български журналист – Георги Тошев ще бъде гост тази събота, 17 октомври от 11.00 часа в „Търси се…” по bTV. С помощта на негови близки приятели и роднини, водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите какъв е в живота човекът, обиколил цял свят.„Най-големият страх на Георги е да не умре болен и беден, а най-големия му недостатък е, че не може да пази тайни” - с усмивка ще сподели Наталия Симеонова, която е сред най-близките до журналиста. Наталия обаче ще разкрие, че единственото, което Жоро пази в тайна от приятелите си е неговият интимен живот. Заради страстта му към АББА, тя ще го предизвика да изброи всички албуми на групата и годината на тяхното издаване. Дали Жоро ще се справи с това предизвикателството, зрителите ще разберат тази събота в „Търси се...”.Изключително откровена ще бъде изповедта на майка му – Евгения. Тя ще разкрие, че като малък Жоро е бил изключително запален по театъра и често изнасял представления в квартала. Защо е предпочел журналистиката през театралното изкуство – отговор на този въпрос ще даде самият Жоро Тошев. Майка му ще признае още, че най-трудният период в живота му е била загубата на баща му. Какво е пропуснал в отношенията с баща си – журналистът ще разкрие само за зрителите на „Търси се…”.

Меги и Нели ще срещнат Жоро и с неговата сестра – Марияна, която ще разкаже колко привързани са двамата един към друг и че липсата на дъщеря му е най-голямата му болка.

Какъв е като приятел Жоро Тошев ще свидетелстват и още две близки до сърцето му дами – журналистката Мария Касимова и актрисата Цветана Манева.

Последната изненада за Жоро ще бъде режисьорката Възкресия Вихърова, която ще влезе на живо в студиото на „Търси се…”.
Двамата ще признаят, че между тях е имало конфликт и затова дълго време не са виждали. Какви са отношенията им в момента – зрителите ще научат това тази събота от 11.00 часа в предаването.   Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“