Актуално Търси се...

„Търси се…” Емил Кошлуков, тази събота, 9 януари, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Емил Кошлуков в «Търси се...» тази събота, 9 януари, от 11:00 часа, по bTV
 „Търси се…” Емил Кошлуков,Емил Кошлуков ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…”, тази събота, 9 януари, от 11:00 часа, по bTV. За обратите в живота му и за това какво се крие зад образа на бохем ще разкажат най-близките му хора, а някои от тях зрителите ще видят за пръв път.

Най-интересна ще бъде срещата на политика с неговата сестра Любляна, която е преподавател в Пловдивската музикална академия.
Тя ще разкрие, че като дете Емо е бил доста различен и любимото му занимание било да чете книги. „Най-трудния период беше попадането му в затвора, защото това беше нещо неочаквано за нашето семейство. Ходихме на свиждания, а той никога не се оплакваше”, ще разкаже Любляна за 4-годишния престой на своя брат в затвора. За първи път тя ще разкрие подробности и за връзката му с Наталия, жената, от която Кошлуков има дъщеря, а зрителите ще видят нейни снимки.

Най-голямата изненада за Кошлуков ще бъде срещата с неговата дъщеря Алис, която живее заедно с майка си в Америка
. Във видеопослание до баща си Алис ще признае: „Тате, много се гордея с теб и те чакам да дойдеш! Обичам те!” и Емо няма да скрие вълнението  от срещата с нея. „Когато сме заедно аз му правя кафе. Много ми харесва да ходим в мола и да скачаме с бънджи”, откровено ще сподели Алис. Tя ще отправи една молба към баща си, но каква е тя, зрителите ще разберат тази събота в „Търси се...”. Как успява да навакса пропуснатите мигове с Алис и какво е посланието на Кошлуков към нея, ще стане ясно тази седмица в предаването.

близка приятелка на политика - Станка Желева

Друга изненада за Кошлуков ще бъде един от най-близките му приятели през последната година - бизнесмена Христо Сираков, известен и с изтънчения си вкус към красивите жени. Той ще признае, че Емо е „чаровник и доста добър негов ученик” по отношение на дамите. За да изпробва познанията му за женската красота, бизнесмена ще го помоли да коментира кориците на няколко мъжки списания и да познае къде по моделите има корекции с фотошоп.

Под звуците на кючека ще поиска да танцува друга близка приятелка на политика - Станка Желева. Как Кошлуков ще се справи с ориенталските ритми в компанията на танцьорка в студиото, ще стане ясно в предаването.
     Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“