Актуално Какво ще се случи...

Таня Стоева и Распутин в директен сблъсък един срещу друг

Добави коментар

Таня Стоева се изправя срещу Распутин в директен сблъсък – в „Седем часа разлика“, 6 май, неделя вечер по bTV
Таня Стоева се изправя срещу Распутин в директен сблъсък – в „Седем часа разлика“, 6 май, неделя вечер по bTV

Таня Стоева и Распутин в директен сблъсък един срещу друг

Двама от най-влиятелните герои в „Седем часа разлика“ – Таня Стоева и Распутин, ще се изправят в директен сблъсък един срещу друг – в епизодите на сериала, утре вечер, от 20:00 часа, по bTV.

Българката ще се опита да изнуди руснака да се оттегли от „Избата“ с довода, че няма право на дял от заведението според закона. Таня обаче не знае цялата истина защо Боян е бил в полицията в нощта, когато тя пристигна и Распутин заплашва, че ще го натопи за притежание на наркотици. Дали Таня ще се подаде на изнудването или руснакът ще загуби позициите си в българското заведение, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика“.

семейството на Стефанакови

Междувременно в София кризата в семейството на Стефанакови сякаш отминава и Светлана започва да вижда голяма опора в лицето на съпруга си. Въпреки разногласията с Лука, Стефан прави всичко възможно съпругата му да се чувства добре. Коцев продължава да търси документите, които са останали в дома на Карлов и след като не ги намира там, решава да ги потърси и при дъщеря му. Светлана се възползва от възможността да прекрати връзката си с него, за да спаси брака си.

Дали обаче всичко може да бъде загърбено толкова лесно?


В Ню Йорк Тео и Васко се подготвят да се приберат в България. На прощалното парти в „Избата“ Тео не спира да се радва, че и Мая ще отлети обратно за София. Момичето обаче има съвсем други планове, когато се върне в родината и твърдо заявява, че не иска да продължавт да се виждат и в Бълагрия.
Нина Роси

Едно неочаквано обяснение в любов много ще учуди и развесели Нина Роси. Кой е скритият обожател на певицата и ще приеме ли тя на сериозно признанието, зрителите ще разберат утре вечер в новите епизоди на „Седем часа разлика“ от 20:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Седем часа разлика

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Седем часа разлика”: Развръзката на сезона – от 24 февруари от 20:00 часа по bTV

„Седем часа разлика”: Кошмарите на Милото го застигат

„Седем часа разлика”: Таня Стоева задейства плана за съсипване Кирил Коцев

„Седем часа разлика”: Нина Роси прави стриптийз