Актуално В програмата

Таланти с разностранни хобита на сцената на „Големите надежди“

Добави коментар

Нови десет вълнуващи, забавни и по-детски непринудени изпълнения ще видят зрителите по време на третия концерт на "Големите надежди" утре вечер, 26 март, 20.00 ч. по Нова.

Нови десет вълнуващи, забавни и по-детски непринудени изпълнения ще видят зрителите в третия концерт на шоуто. Mалките таланти имат сериозна музикална подготовка, многобройни първи места и Гран При от международни и национални конкурси и не на последно място – интересни извънкласни занимания и хобита като плуване, футбол, рисуване, танци, колекциониране на етикети и оригами. Големите десет надежди в третия концерт на шоуто идват от различни краища на страната - Шумен, Варна, Бургас, Търговище, Русе, Велинград, Разград и София. Сред тях е хубавица, носителка на Гран При по красота от международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република. Талантливата красавица учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но признава, че любовта към музиката надделява и не спира да мечтае за певческа кариера.  Друга малка дива, израснала в семейство на музиканти, се откроява с нетрадиционната си страст – колекциониране на етикети.

Две сестри, страстни почитателки на литературния жанр фентъзи и финалисти в националния музикален конкурс на БНР – „Нови гласове“, също ще бъдат сред претендентите за слава в третия епизод на предаването. Двете обичат да плуват, да рисуват и не пропускат да вземат участие в различни празници и чествания в родния им град. Друг запален фен на фентъзи разказите и любител на животните ще излезе на сцената на „Големите надежди“ в сряда. Малкият талант се грижи едновременно за няколко домашни любимци, сред които са единствената екзотична двойка папагали в България – порода еклектус, какаду, куче и няколко гълъби. Хвали се, че изучава три езика – английски, руски и френски и дори пее в църковен детски хор.

Вицепрезидентът на България – Маргарита Попова, ще бъде специален гост на третия концерт на живо, за да пожелае успех и да аплодира новите десет надежди, които ще блеснат на сцената утре. Дали журито отново ще остане без думи и кои ще са следващите пет даровити малчугани, които ще се класират за четвъртфинал, ще видим в третия епизод на шоуто по Нова, 20.00 часа.

Големите надежди” – сряда, 26 мерт 20.00 ч. по Нова

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ