Архив Горещо

Тайните на Сашка Васева

Добави коментар

Гост в „Горещо” е легендата на поп фолка Сашка Васева, която съвсем наскоро отново скандализира със свое еротично клипче в интернет.

Тази събота, 21 април от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е легендата на поп фолка Сашка Васева, която съвсем наскоро отново скандализира със свое еротично клипче в интернет.
Тайните на Сашка Васева
“Ако ме питаш защо съм го направила – направила съм го за пари!” – признава Сашка и разказва как се е родила идеята за клипа. Фолк фурията признава, че е ексхибиционист и обича да се показва и го е направила почти на шега – в джипа си, преди участие, пред един университет. Оказва се, че след пусканете му в мрежата, графикът ѝ за участия се препълва.

– “Заради толкова елементарно клипче! Да бъдеш актуален – ако трябва в моята кариера да го правя по законите, които наложиха фирмите, е да си платя за един много скъп клип с много скъпи режисьори, който излиза над десет хиляди лева. Такива пари аз нямам!... Нямам телевизия, нямам клипове – не мога да си позволя скъпия клип и, тъй като съм изобретателна, го направих. И ефектът върху мъжката аудитория...

Аз не мога по друг начин да оцелявам – трябва да имам участия, защото гледам две деца!” Сашка признава, че клипът става много популярен и в Македония, където тя рекламира вибратори. “Мъжете мислят, че съм много перверзна и това ги привлича по някакъв начин. И перверзна, и извратена, и нимфоманка са ме писали във вестниците... А всъщност – не съм! Аз имам нужда да бъда обучавана в любовта...” – признава Сашка и разкрива, че е започнала сексуалния си живот на 21-годишна възраст и то само защото всички ѝ се присмивали и тя искала да премахне това бреме.
Сашка говори и една от най-големите драми в живота си – смъртта на брат й, последствията върху родителите й, върху брака и дъщеря й.

„Горещо”, събота, 21 април 2012г., 22:00 часа, Нова телевизия.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“