Актуално В програмата

Тайна мисия раздели звездите на каубои и индианци при старта на Big Brother: Most Wanted

Добави коментар

Най-желаните звезди атакуваха Къщата на Big Brother

Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща в България се напълни с най-желаните риалити звезди.

 

Добави описание

 

Победителят в първия VIP Brother Константин първи прекрачи прага на Къщата, а много скоро към него се присъедини Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха и първата тайна мисия в Big Brother: Most Wanted.

 

Добави описание

 

Тяхната задача беше да разпределят идващите Съквартиранти на индианци и каубои, като за целта, Big Brother им предостави възможността да гледат видео визитките на всеки един.

 

Добави описание

 

Трета, но мислейки си, че е първа, в Къщата влезе Людмила Захажаева, а тя беше последвана от Светлана Василева, която даде заявка в този сезон зрителите да видят една пораснала и много секси Светлана.

 

Добави описание

 

Скоро и победителят от VIP Brother 2015 Джино се присъедини към тях, а веднага след него и качена на кон, влезе фурията Луна и стана първият участник в историята на предаването, прекрачил прага на Къщата по този начин.

 

Добави описание

 

Ямболският бизнесмен Динко също се впусна в предизвикателството на най-търсените риалити звезди, а веднага след него дойде и рапърът Дий.

 

Добави описание

 

Следващите двама бяха Зорница Линдарева и Кирил Симеонов от Big Brother 2015, а те бяха последвани от фолк певицата Дебора и невероятния стратег Мариела Нордел.

 

Добави описание

 

През цялото време Константин и Фънки разпределяха отборите на индианците и каубоите, а крайният резултат в двата отбора е: Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела ще бъдат каубои и владетели на Къщата, а останалите – Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще пребивават в двора като индианско племе.

 

Добави описание

 

Как ще реагират най-търсените риалити звезди на своите роли и какво предстои в най-известната Къща, ще разберем още утре от 21:00 часа в дейли епизода на Big Brother: Most Wanted.

 

Добави описание

Добави описание

Добави описание
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала