Архив Survivor

Таяк, Питого и Минданао се срещнаха за първи път в Survivor

Добави коментар

Таяк, Питого и Минданао се срещнаха за първи път в Survivor. Тази вечер предстои великата война на племената.
Тази вечер от 21.00 ч  по bTV в “Survivor: Филипините” трите племена ще се срещнат в най-напрегнатото изпитание. За първи път в българските сезони една битка ще реши съдбата на голяма част от участниците в играта, защото след нея в играта ще останат само две племена.

Таяк, Питого и Минданао се срещнаха за първи път в Survivor


Снощи в епизода трите племена се срещнаха за първи път от началото на Survivor.
Питого и Таяк за първи път разбраха за съществуването на третото племе и останаха изключително доволни и въодушевени след появата на петимата от Минданао. Те бяха посрещнати изключително топло – с викове и овации. Още с пристигането си Николай Койчев заяви, че никой не бива да подценява племето му и че всички в него ще се борят докрай. Така и се случи - минути по-късно обаче всички се бориха за спечелването на барбекю, разсад на различни зеленчуци, с който да си направят градина, както и купа зеленчуци за класиралите се на второ място.
Трите племена трябваше да намерят парчетата на пъзел, като се ориентират само по въжета, за които бяха завързани. Всичките въжета обаче бяха заплетени, а сървайвърите можеха да се ориентират единствено и само с поглед от дистанция. Всеки, който поеме по грешно въже, трябваше да се върне обратно на старта и да избере нов край, от който да започне отново. Най-бързи се оказаха членовете на Таяк, които този път играха без лидерите си  - Светлин Занев и Иван Йочколовски. Битката между Питого и Минданао за второто място беше наистина оспорвана, но все пак лилавите спечелиха.
По-късно лидерите на трите племена се срещнаха в дуел, който осигури индивидуален имунитет на един от тях. Койчев, Занев и Кирил Харалампиев се изправиха в игра на въпроси и отговори, като за всеки грешен беше срязвано въже, с което те бяха завързани на специална платформа. Още в самото начало Занев поведе с един верен отговор и на практика ситуацията не се промени  до края на трибоя. Така лидерът на жълтите припомни за втори път на останалите в играта за мощта на Таяк.
Късно вечерта всяко племе сподели впечатленията си от останалите. Най-запалени в коментарите си бяха петимата от Минданао. Според Койчев, те имат най-голям шанс срещу членовете на Питого. Красавицата Христина Русева пък сподели, че според нея Таяк са по-слаби и е по-добре да насочат усилията си именно срещу тях. Дали сметките на всички ще излязат верни ще стане ясно тази вечер във великата война на племената.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV