Архив VIP Brother

Тачо отново в Къщата на VIP Brother

Добави коментар

Тачо отново в Къщата на VIP Brother, иска да се събере с жена си Жени Калканджиева

Тачо отново в Къщата на VIP Brother, иска да се събере с жена си Жени Калканджиева

Тази вечер Стефан Манов ще покаже пред очите на цяла България колко много държи на съпругата и семейството си. Тачо влиза отново в Къщата на VIP Brother, защото иска да се бори за любовта на Жени, не само в името на детето им. Какво се случи с недисциплинирания, агресивния, скандалния мъж, който беше в сянката на шестата по красота в света през седмиците, когато беше извън шоуто?

Как му подейства да види отстрани съпругата и бившата си любовница в една Къща?

Това, което феновете на предаването разбраха е, че веднага след напускането на Мартин Мартинов двамата мъже се срещнаха, за да получи Тачо сведения от първа ръка за това как се чувства Жени. Пътя на семейство Манови във VIP Brother още не е извървян – как ще завърши той – с развод или с подновяване на брачни обети – не пропускайте VIP Brother всеки делничен ден от 20:00 часа, за да станете свидетели на една човешка, лична, истинска история.

Как ще реагира Зорница Линдарева на връщането на Тачо и дали той ще получи виза за Резиденцията, или ще бъде изпратен в ТВО-то – ще видите в live предаването тази вечер от 20:00 часа.

Big Brother взе решение да върне Тачо в Къщата, защото такова е желанието на феновете на предаването и съквартирантите в Образцовия дом. Той обаче не е пълноправен участник, а ще се бори заедно със съпругата си за одобрението на зрителите. 

Шестима съквартиранти са номинирани за изгонване. За зрителския вот се борят Зорница Линдарева, Евгени Минчев, Йорданка Христова, Албена Вулева, Кали и Елена Кучкова.

отношенията между Евгени Минчев и Камелия Воче

Една сюжетна линия се развива от началото на сезона досега - отношенията между Евгени Минчев и Камелия Воче. Зрителите стават свидетели на върхове и падове, на сълзи и помирение. Но намесването на невинно дете в техните разпри доведе до дълбока промяна в душите на всички съквартиранти. Евгени Минчев намери своята вина и откри смирението. Тази вечер зрителите ще видят неговите опити да се извини на Камелия. Нищо не сближава така, както общия враг и отдушник на техния конфликт ще стане Йорданка Христова, която ще обере негативизма на битовизма.

Къщата на VIP Brother ражда своите нови герои – дуетът на онеправданите подлага всички съквартиранти на обсъждане. Досега Албена Вулева се стремеше да бъде под крилото на Евгени Минчев и отпускаше в коментарите си, когато той дадеше тон за разговор. Зорница се бореше да стопи ледовете между себе си и останалите участници, които ѝ дадоха да разбере още с влизането, че не е най-желания гост. По време на live предаването довечера зрителите ще видят опасния съюз, който двете сключват. В разговорите помежду им никой няма да остане пощаден.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза