Актуално Други

"Сянка и кост” ще има втори сезон

Добави коментар

Netflix поднови фентъзи сериала "Сянка и кост” / “Shadow and Bone” за втори сезон.

Джеси Мей и Бен Барнс в "Сянка и кост" (2021)

Джеси Мей и Бен Барнс в "Сянка и кост" (2021)

© Netflix

Netflix е поръчал осем едночасови епизода за сезон 2 на "Сянка и кост” / “Shadow and Bone”. Стрийминг услугата пусна видеоклип, в който актьорския състав обяви новината. Вижте видеото по-долу:

Текст от potv.bg
"За мен е чест и съм развълнуван да се завърна във вселента на Гришите", казва шоурънърът Ерик Хайзер в изявление, "и да продължа историите на тези очарователни герои, особено на Майло".

По данни на Netflix повече от 55 милиона потребителски акаунта са гледали първия сезон на епичния фентъзи сериал през първите 28 дни. Сянка и кост е попаднал в списъка на Стрийминг услугата с Топ 10 в 93 държави по света и е достигнал номер 1 в 79.

Текст от potv.bg
Българският актьор Юлиан Костов в "Сянка и кост" (2021)

Българският актьор Юлиан Костов в "Сянка и кост" (2021)

© Netflix

Джеси Мей Ли, Арчи Рено, Фреди Картър, Амита Суман, Кит Йънг, Бен Барнс, Даниел Галиган и Калахан Скогман ще се превъплътят в ролите си във втория сезон.

Създател, сценарист и изпълнителен продуцент на "Сянка и кост" е Хайзер. Хитовият фентъзи сериал е базиран на бестселърите на Лий Бардуго във вселената на Гриша, по-конкретно трилогията "Сянка и кост" и съпътстващата я поредица "Шест врани". Бардуго е и изпълнителен продуцент. Шон Леви също се завръща като изпълнителен продуцент със своята компания 21 Laps Entertainment, заедно с Пуя Шахбазян за Loom Studios.

Текст от potv.bg
Джеси Мей Ли и Арчи Рено в "Сянка и кост” (2021)

Джеси Мей Ли и Арчи Рено в "Сянка и кост” (2021)

"Пиша във вселената на Гришите вече почти десет години, така че съм развълнувана, че можем да продължим това приключение", казва Бардуго в изявление. "Има толкова много места, които едва сме успели да посетим, и нямам търпение да запозная нашата публика с още от светците, войниците, бандитите, крадците, принцовете и каперите, които правят този свят толкова забавен за опознаване. Ще бъде истинско вълшебство да видим как се разширява нашият блестящ, талантлив актьорски състав."

Действието на първия сезон на "Сянка и кост" се развива в разкъсван от война свят и се съсредоточава върху сирачето и нисш войник Алина Старков, която освобождава необикновена сила, която може да бъде ключът към освобождаването на страната ѝ от чудовищна заплаха. Тя се оказва откъсната от всичко, което познава, за да се обучава като част от Гришите - елитна армия от магически войници. Борейки се да овладее силите си и избягвайки екипа от харизматични престъпници, които искат да я хванат, Алина научава, че съюзниците и враговете може да са едни и същи и че нищо в този разкошен свят не е такова, каквото изглежда.

Може да гледате първия сезон на "Сянка и кост" в Netflix с български субтитри.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Сянка и кост , Shadow and Bone , Netflix

SkyShowtime обявява богата колекция от сериали и филми преди старта на услугата

Коледни филми в HBO Max

Нов трейлър на “The Witcher: Blood Origin”

Емили Блънт е „Англичанката“ в нов сериал в HBO Max

SkyShowtime идва в България през декември