Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 180 - Изборът на Анупама предизвиква разногласия!

3 коментара

Семейство Шах е разтревожено и Ванрадж обвинява Анупама за проблемите. Димпъл разпознава нападателите си. Анупама е решена да защити Димпъл. Вижте какво ще се случи в епизод 180 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ануж се притеснява за Анупама. Анупама се връща и пада в ръцете на Ануж. Анупама разказва за страшната случка. Ануж, разярен, се заклева да накара виновника да си плати. Димпъл съжалява, че е останала с Анупама, и решава, че трябва да си тръгне. Ануж я моли да остане. Анупама признава, че се е страхувала, но сега е ядосана. Накрая Анупама разкрива, че семейство Шах също са получили заплахи.

Ануж решава да прибере Ану от лагера. Анупама се притеснява за безопасността му, но Ануж я уверява в силата си. Междувременно Анкуш засилва охраната около къщата на Шах, а Барха предлага подкрепа на Анупама и Димпъл.

Ванрадж, разгневен, след като научава за заплахите, обвинява Анупама, че е застрашила сигурността на семейството. Лила се съгласява с него. Вадраж, търсейки отговори, се отправя към дома на Анупама, но е шокиран, когато открива някого на прага.

Анупама намира Димпъл в беда и я утешава. Димпъл разкрива емоционалното бреме, което носи. Обикновено тя се успокоява чрез танци, но с нараняванята сега неможе да танцува. Анупама, научавайки, че Димпъл е класическа танцьорка, ѝ помага да танцува в седнало положение.

Адхик съобщава на семейство Шах, че Пахи не се е върнала у дома, което предизвиква тревога у Ванрадж, Паритош и Самар. Лила обвинява Анупама за ситуацията. Кинджал и Кавия призовават Лила да запази спокойствие.

Ану се прибира у дома, като заявява, че Ануж и Анупама са ѝ липсвали. Анупама решава да разговаря с Ану за случилото се с Димпъл. Анкуш изразява опасения относно възрастта на Ану, но Анупама подчертава, че е важно децата да бъдат запознати с "доброто докосване" и "лошото докосване" независимо от възрастта.

Анупама научава, че Пахи е изчезнала. Откриват Пахи. Ванрадж, разгневен от ситуацията, се изправя срещу Анупама. Той я призовава да разбере опасността и да се откаже да помага на Димпъл. Ванрадж я обвинява, че е безразсъдна и застрашава семейството му. Той вярва, че полицията може да се справи със ситуацията, и обвинява нея и влиянието на Ануж за привличането на опасността. Анупама остава твърда.

Въпреки молбите на Вадраж да даде приоритет на тяхната безопасност, Анупама отказва да отстъпи. Тя изтъква тежкото положение на Димпъл и отговорността си към нея. Обажда се инспекторът. Анупама се извинява и си тръгва.

Ванрадж, разочарован от Анупама, я нарича луда, но казва на семейство Шах, че те ще използват мозъка си. Той налага забрана за излизане от къщата, докато не прецени, че е безопасно. Ванрадж оправдава предпазливия си подход пред Кавия, твърдейки, че страхът му произтича от това, че е баща и иска да защити семейството. Ванрадж моли Пахи и Самар да останат в къщата на Шах. Адхик отказва молбата на Ванрадж.

Димпъл се опитва да напусне къщата на Кападия, потресена от ситуацията и колебаеща се дали да натовари Анупама и Ануж. Анупама я пресреща. Когато се изправя срещу нея, Димпъл се срива. Анупама я уверява, че виновниците ще бъдат заловени; инспекторът ги е извикал за разпознаване. Анупама настоява Димпле да се бори, но Димпле се колебае дали да отиде да идентифицира виновниците. Ану пита кой ще накаже злодеите ако не го направи и предлага да я придружи.

Пахи обвинява Анупама за проблемите си, което предизвиква спор с Адхик. Междувременно Ванрадж забранява на Кавия и Кинжал да излизат, което кара Паритош и Самар да се намесят и да излязат с тях. Лила разкрива, че Паритош работи за Кинджал, което оставя Ванрадж без думи.

Анупама повдига духа на Димпъл. Заедно с Ануж те придружават Димпъл до полицейския участък. В полицейския участък Димпъл успява да идентифицира нападателя си с подкрепата на Анупама.

Лила е разтревожена. Хасмук предлага на Лила да отиде да провери как е Пахи. Той споменава, че дори Анупама му е писала за да пита за Пахи. Лила признава, че също иска да провери Пахи, но смята, че Пахи не заслужава нейната загриженост. Хасмук отбелязва, че Пахи прилича на Лила по някои неща.

Паритош се прибира у дома по-рано от очакваното. Лила пита как се е върнал по-рано, а Паритош обяснява, че Кинжал е забравила някои файлове вкъщи. Лила коментира, че е знаела, че Кинжал ще направи Паритош свой помощник. Хасмух казва на Лила да спре да бъде негативна през цялото време. Паритош застава на страната на Хасмух и казва, че това е последният му шанс да получи прошката на Кинжал.

Междувременно Адхик се кара на Пахи, че купува скъпи неща. Пахи му казва, че иска да бъде домакиня и да се наслаждава на живота. Адхик се ядосва.

Димпъл успешно идентифицира нападателите си. Инспекторът решава да повдигне обвинение въз основа на разпознаването на Димпъл. Ануж уверява престъпниците, че сега никой не може да ги защити. След като идентифицира нападателите си, Димпъл изпитва чувство на гордост и щастие. Ануж казва на Димпъл, че макар да са спечелили първата битка, борбата, която им предстои, ще бъде дълга.

Самар съобщава на Лила, че Димпъл е разпознала нападателите си. Тя се притеснява, че Димпъл ще остане с Анупама. Самар признава, че не е сигурен какво ще стане. Междувременно Димпъл е решена да се изнесе, но Анупама и Ануж я убеждават да остане, докато спечелят делото. Димпъл разбира загрижеността им и се съгласява. Анупама дори предлага на Димпъл работа в нейната танцова академия.

Анупама показва на Димпъл къщата на Шах. Димпъл пита дали е било трудно да я напусне след 26 години. Анупама признава, че е било. Анупама запознава Димпъл с Лила. Лила научава, че Димпъл ще помага в танцовата академия. Лила се интересува къде живее Димпъл. Димпъл обяснява, че Ануж и Анупама ѝ помагат временно. Тя добавя, че родителите ѝ са я изоставили.

Пристига Пахи, която твърди, че родителите ѝ са направили същото. Димпъл пита дали е дъщеря на Анупама. Пахи уточнява, че е бившата дъщеря, казвайки, че Анупама дава приоритет на помощта за другите пред собственото си семейство. Дамите от квартала клюкарстват, че Пахи е изоставена. Анупама и Лила се защитават. Пахи избухва, обвинявайки Анупама за проблемите си. Анупама заявява, че е важно да се коригират грешките на детето, дори ако това означава да бъдеш строг. Пахи обвинява Анупама, че е съсипала живота ѝ, и твърди, че Адхик е този, който наистина се грижи за нея. Анупама приема това с неутралното " хубаво за нея".

Анупама планира да посети Пари и Хасмук, но Лила възразява Димпле да влиза в къщата ѝ. Анупама отлага посещението. След това тя се опитва да говори с Паки, която отказва да ѝ отвори вратата и не се отнася с уважение към Анупама. Пахи обвинява Анупама, че я пренебрегва, докато дава приоритет на Ану и Димпъл. Анупама напомня на Пахи, че не би си направила труда да дойде, ако не ѝ пукаше за нея. Паки отказва да се види с Анупама, която я съветва да бъде по-внимателна, когато отваря врати на непознати. Анупама оставя торта за Пахи. След като си тръгва, Пахи взема тортата. Димпъл изпитва съжаление към Анупама.

Ануж получава лоши новини от инспектора: Случаят на Димпъл е свързан с влиятелно семейство и натискът може да ги принуди да прекратят разследването. Ануж е стресиран. По-късно Ануж научава, че извършителят е пуснат под гаранция. Той засилва охраната и отива да търси Анупама. Междувременно извършителят на престъплението срещу Димпъл се изправя пред нея и Анупама. Анупама успокоява Димпъл.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!