Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 179 - Анупама е решена да потърси справедливост!

1 коментар

Анупама, решена да помогне на Димпъл, я настанява в дома си. Нирмит оставя Димпъл сама. Анупама е решена да потърси справедливост за Димпъл, но е изправена пред заплахи и тормоз. Вижте какво ще се случи в епизод 179 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Димпъл дава показанията си и инспекторът я уверява, че ще открие виновника. Той предупреждава Димпъл, че делото ѝ може да отнеме много време. Димпъл пита Нирмит дали е съобщил на родителите си. Нирмит се чувства опозорен. Ануж насърчава Нирмит да подкрепи Димпъл.

Ванрадж и Лила обсъждат нападението над Димпъл, като Самар изразява загриженост за трайното въздействие, което ще има върху нея. Семейство Шах получават доставка на климатик. Кавия разкрива, че Пахи го е поръчала. Лила критикува Пахи за екстравагантността, предполагайки, че Адхик не може да си го позволи, но Пахи настоява, че това не е нейна грижа. Лила предупреждава Пахи, че Адхик може да я напусне, ако продължава да харчи толкова много. Ванрадж се кара на майка си. Пахи и Адхик се карат, след като той се изправя срещу нея заради скъпата покупка на климатик. Пахи се опитва да го успокои.

Ануж и Анупама се връщат у дома с Димпъл и Нирмит. Те са изненадани да видят, че Барха и Анкуш са все още там. Барха съобщава на Анупама, че си търси къща и скоро ще се изнесе. Тя се преструва на гостоприемна към Димпъл и Нирмит, докато Анкуш успокоява Ануж и Анупама.

Самар информира Шах за решението на Анупама и Ануж да доведат Димпъл и Нирмит в дома си. Лила и Ванрадж категорично не одобряват това, докато Самар, Кавия и Кинжал подкрепят Анупама и Ануж. Анупама и Ануж се сблъскват с Нирмит, който изглежда раздвоен в подкрепата си за Димпъл. Анкуш пита защо Анупама и Ануж са довели Димпъл и Нирмит в къщата на Кападия.

Ванрадж се подиграва и предрича, че общността ще осмее Анупама и Ануж. Лила споделя неговото недоволство. Анупама разкрива на Ануж, че Пахи е станала съседка на семейство Шах. Въпреки нарастващата опозиция, Анупама остава решена да подкрепи Димпъл.

Анупама и Ануж притискат Нирмит. Раздразнен от странното поведение на Нирмит, Анкуш пита дали той си тръгва. Нирмит потвърждава, като се позовава на притесненото си семейство. Анупама настоява Нирмит да бъде честен със семейството си за ситуацията. Анупама пита Нирмит дали ще се върне. Анкуш го пита дали ще избяга. Нирмит казва, че ще се опита да се върне.

Кинжал се подготвя за работа, докато Лила пита за графика на Кавия. Паритош разкрива предложението на Кинжал да работи с нея, което предизвиква неодобрението на Лила, че ще работи под ръководството на жена си. Кавия защитава Кинджал, но Лила остава неубедена. Хасмук съветва Паритош да се съсредоточи да работи упорито. Кинджал и Паритош излизат заедно.

Анупама моли Нирмит да застане до Димпъл. Той избухва и казва, че няма смелост. Непоколебима, Анупама го моли да не изоставя Димпъл, но Нирмит остава твърд в отказа си да остане.

Лила забелязва Пахи и Джигна пред къщата им. Докато Пахи се отдалечава, Джигна се изправя срещу Лила, обвинявайки я, че тормози Пахи. Лила се защитава, а Пахи мълчаливо се заклева да продължава да упорства, докато семейство Шах не я приемат обратно. Отвращението на Джигна от отказа на Лила да предложи на Пахи дори захар задълбочава напрежението. Кавия пристига и предлага утеха на свекърва си. Кавия получва стряскащо писмо от непознат подател, което е строго предупреждение да не се оказва подкрепа на някой. Кинжал също получава заплашителна бележка.

Анупама и Ануж отчаяно се опитват да вразумят Нирмит. Той заявява намерението си да си тръгне. Въпреки молбите им Нирмит моли Кападия да го пуснат. Димпъл ги моли да пуснат Нирмит. Разочарована от липсата на смелост у Нирмит, Димпъл се изправя срещу него, като изразява огорчението си, че той не е пожелал да я подкрепи. Димпъл скъсва всякакви връзки с Нирмит. Уверявайки го, че името му няма да бъде замесено в делото ѝ, тя твърдо го моли да си тръгне. Нирмит си тръгва.

Когато Нирмит излиза, Самар става свидетел на заминаването му и се втурва към Димпъл, точно когато тя залита. Ануж представя Самар като по-малкия син на Анупама. Димпъл, макар и благодарна за помощта му, отхвърля идеята, че се нуждае от съчувствие. Самар пояснява, че намерението му е да предложи подкрепа, а не съчувствие.

Кинжал разказва на Кавия за заплашителната бележка. Междувременно в имението на Кападия Анупама настоява Димпъл да не трупа в себе си болка.

Барха получава същото заплашително съобщение. Разтревожени, Ануж, Анкуш и Самар се впускат в действие, решени да открият източника на този тормоз.

Ануж смята, че това не е случайна заплаха. Той се свързва с полицията. Димпъл е убедена, че съобщението е свързано с нейния случай. Анупама я моли да не се притеснява.

Кавия и Кинджал се притесняват за получените заплахи и решават да ги скрият от Лила, за да не притискат Анупама. Анупама получава подкрепа от Ануж, който изпраща охрана за Ану и я уверява, че ще се справи храбро със ситуацията. Кинджал кани Анупама в къщата на Шах. Барка е много оплашена. Анкуш утешава Барха. Барха моли Димпъл да не се притеснява, защото те няма да я оставят на мира.


Лила моли Анупама да не помага на Димпъл. Лила се страхува от заплахите и моли Анупама да помисли за безопасността на семейството им. Кавия твърди, че заплахите имат за цел да сплашат Анупама и да я накарат да се откаже от делото. Кинжал подкрепя Анупама. Лила казва, че съчувства на Димпъл, но не иска Анупама да се замесва. Лила моли Хасмук да убеди Анупама да се оттегли, като разкрива, че е получила заплашителна бележка заради Анупама.

Въпреки заплахите и натиска на Лила да се оттегли, Анупама остава твърдо решена да подкрепи Димпъл. Хасмук се опитва да успокои Лила. Лила остава непреклонна и настоява Анупама да се оттегли. Анупама е непоколебима. Тя изразява вярата си в Господ Кришна и моли Лила също да има вяра. Анупама търси подкрепа от семейство Шах. Лила остава неубедена и предупреждава Анупама, че ще съжалява в бъдеще. Без да се смущава от предупрежденията на Лила, Анупама отказва да отстъпи. Тя е решена да потърси справедливост и да накаже виновниците.

Ануж получава новина, че един от виновниците е заловен. Димпъл настоява Ануж да съобщи на Анупама за положителния развой на събитията. Колата на Анупама се разваля насред пътя, което я принуждава да вземе авторикша. Ануж открива, че Анупама е взела авторикша, и тръгва да я търси. Барха го спира. Анупама е нападната. Ануж става все по-неспокоен, тъй като се притеснява за безопасността на Анупама. Анупама се отбранява. Бандитите заплашват Анупама с искане да се оттегли от делото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!